Ναύπακτος: Νέα επιτροπή σταδίου στο Παπαχαραλάμπειο

Με απόφαση του υπουργείου πολιτισμού από τον περασμένο Ιούνιο η νέα επιτροπή σταδίου για το Εθνικό Παπαχαραλάμπειο στάδιο είναι:

Ορίζονται τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης του «ΠΑ− ΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ» ως εξής:

Η θητεία των μελών της Επιτροπής Διοίκησης είναι διετής.

  1. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Κωνσταντίνου,, Επάγγελμα: Συνταξιούχος, ως Πρόεδρος με αναπληρώτρια την ΤΟΥΜΠΑΝΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ του Γεωρ− γίου,, Επάγγελμα: Δικηγόρος.
  2. ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Κωνσταντίνου , Επάγγελμα: Δάσκαλος, ως Αντιπρόεδρος, με αναπληρωτή τον ΠΑΠΠΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟ του Κωνσταντίνου , Επάγγελμα: Γυμναστής.
  3. ΚΕΡΑΣΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Σωτηρίου Α , Επάγγελμα: Πολιτικός Μηχανικός, ως Γραμματέας, με αναπληρωτή τον ΜΠΑΝΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟ του Κωνσταντίνου,  Επάγγελμα: Φύλακας Φυλακών.
  4. ΠΕΤΣΙΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Πέτρου, :, Επάγγελμα: Δημοτικός Υπάλληλος ως Ταμίας, με ανα− πληρωτή τον ΒΕΡΓΟ ΘΩΜΑ του Δημητρίου, .: , Επάγγελμα: Πολιτικός Μηχανικός.
  5. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Δημητρίου,  Επάγγελμα: Γυμνάστρια, ως Έφορος, με αναπληρωτή τον ΜΠΙΤΣΙΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ του Αθανασίου,  Επάγγελμα: Μαθηματικός.
  6. ΤΕΦΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του Ιωάννη, , Επάγγελμα: Γυμναστής, ως Μέλος.
  7. ΚΟΤΡΩΤΣΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Βασιλείου, Α.Δ.Τ.:  Επάγγελμα: Γυμναστής, ως Μέλος. Η θητεία των μελών της Επιτροπής Διοίκησης είναι διετής. Κάθε προηγούμενη απόφαση παύει να ισχύει. Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Μαρούσι,


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...