“Να σκοράρω εγώ και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς”

Στο πρόσωπο που πρέπει να δείξει ο Παναθηναϊκός, ώστε να φύγει με τη νίκη από την έδρα της Ξάνθης αναφέρθηκε ο Νίκος Καρέλης. Μιλώντας στη Nova ο διεθνής επιθετικός τόνισε πως ελπίζει σε νίκη των πράσινων, που θα συνδυαστεί και με δικό του γκολ.

Αναλυτικά:

«Σ’ αυτά τα ματς πρέπει να είσαι απόλυτος και να παίρνεις το τρίποντο», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του διεθνούς επιθετικού. Και συνέχισε: «Θα κοιτάξουμε να μπούμε όσο καλύτερα μπορούμε γιατί με αυτή την ομάδα έχουμε πληγωθεί αρκετές φορές θα έλεγα, την περσινή χρονιά. Θα κοιτάξουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας, σε μια δύσκολη έδρα με έναν δύσκολο αντίπαλο. Θα προσπαθήσουμε να κλείσουμε τον αντίπαλο, γιατί εφόσον παίζει στην έδρα του θα προσπαθήσει να κάνει ευκαιρίες φεύγοντας στην αντεπίθεση. Από εκεί και πέρα, θα κοιτάξουμε να είμαστε καλοί στην άμυνα, να βάλουμε κάποιο γκολ μπροστά και να πάρουμε το παιχνίδι».

Για την κριτική που έγινε στην ομάδα, σχολίασε: «Πιστεύω πως η κριτική επηρεάζει ξεχωριστά τον κάθε παίκτη. Όμως, από εκεί και πέρα, ο καθένας πρέπει να σκέφτεται σε προσωπικό επίπεδο τι ζητάει από τον εαυτό του μέσα στο παιχνίδι. Να κοιτάξει να κάνει ότι καλύτερο μπορεί, να είναι συγκεντρωμένος για να βγάλει το μέγιστο μέσα στον αγώνα».

Για την Ξάνθη, ανέφερε: «Είναι αρκετοί παίκτες που είναι χρόνια στην ομάδα, έχουν φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα, όποτε παίζουν στην έδρα τους βγάζουν ένα πάθος περισσότερο από τα εκτός. Θα κοιτάξουμε να μην φοβηθούμε, να μπούμε στο παιχνίδι όπως ξέρουμε και να κλείσουμε τον αντίπαλο καλά».

Για το γεγονός ότι σκοράρει κόντρα στους Ακρίτες, είπε: «Ελπίζω να σκοράρω και φέτος για να βοηθήσω την ομάδα να πάρει τους τρεις βαθμούς».

Για το πώς πρέπει να παίξει ο Παναθηναϊκός, επεσήμανε: «Σε τέτοια παιχνίδια, πρέπει να είσαι απόλυτος, να παίρνεις τους τρεις βαθμούς και να πηγαίνεις στο επόμενο παιχνίδι. Σε αυτό τον αγώνα θα κοιτάξουμε να κάνουμε ό,τι μας αξίζει».

Για τη δική του πορεία: «Αυτό που θα κοιτάξω είναι να βελτιωθώ όσο περισσότερο μπορώ. Ελπίζω να είναι μια καλή χρονιά για εμένα, να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να βελτιώνομαι όπως είπα τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και μέσα από την ομάδα».

Για τα σενάρια του καλοκαιριού: «Το μυαλό μου ήταν στον Παναθηναϊκό. Είμαι εδώ, οπότε δεν σκέφτομαι κάτι άλλο».

Ο Καρέλης στο μεταξύ σήμερα παρέλαβε το βραβείο του καλύτερου γκολ της 4ης αγωνιστικής για το υπέροχο τέρμα που σημείωσε απέναντι στον Λεβαδειακό.

Ο άσος του Παναθηναϊκού μιλώντας μετά την βράβευσή του τόνισε πως αυτό ήταν το καλύτερο γκολ που έχει πετύχει στο πρωτάθλημα.

«Όταν πετυχαίνεις ένα όμορφο γκολ αισθάνεσαι πολύ ωραία και ιδιαίτερα όταν βοηθάς την ομάδα σου να πάρει τους τρεις βαθμούς. Ήταν ένα όμορφο γκολ από μια πάσα του Νάνο και ένα πολύ ωραίο σουτ από την πλευρά μου. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που το ψήφισε ως το καλύτερο της 4ης αγωνιστικής και ελπίζω να πετύχω πολλά ακόμα», ανέφερε ο Καρέλης.

Για το αν ήταν το καλύτερο γκολ που έχει πετύχει στο πρωτάθλημα, ο Καρέλης σημείωσε: Πιστεύω πως ναι. Ελπίζω να πετύχω αρκετά γκολ ακόμη».

Για το αν στη φάση του γκολ λειτούργησε με το ένστικτο ή σκέφτεται τι θα έκανε, ο άσος του Παναθηναϊκού είπε: «Σε αυτή τη φάση είχα σκεφτεί από πριν, πως όταν πάρω τη μπάλα έπρεπε να σουτάρω άμεσα, οπότε σε αυτή τη φάση το γκολ μπήκε μετά από σκέψη και λιγότερο λειτούργησε το ένστικτο».

Πηγή: Ο Φίλαθλος Online



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...