Νικήτας εναντίον Τρέμη για τον αποκλεισμό του απ’ το debate του Mega

Νικήτας εναντίον Τρέμη για τον αποκλεισμό του απ' το debate του Mega
«Ψάξτε να δείτε πριν από μία βδομάδα ποιος διορίστηκε πρόεδρος στο Ωνάσειο για να καταλάβετε γιατί έπρεπε να εξαργυρώσει το γραμμάτιο η κυρία Τρέμη», κατήγγειλε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων.

Πυρ και μανία με την Όλγα Τρέμη ήταν το πρωί της Τετάρτης ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης. Σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο Σκάι, ο κ. Κακλαμάνης κατήγγειλε την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega (όπου συμμετείχαν ο Γιώργος Καμίνης, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης) ότι τον απέκλεισε από το τηλεοπτικό debate που έγινε στο κανάλι όπου εργάζεται το βράδυ της Τρίτης για λόγους ιδιοτελείς…

«Ψάξτε να δείτε πριν από μία βδομάδα ποιος διορίστηκε πρόεδρος στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο για να καταλάβετε γιατί έπρεπει να εξαργυρώσει το γραμμάτιο η κυρία Τρέμη», τόνισε ο Νικήτας Κακλαμάνης. Ο Δημήτρης Οικονόμου, παρουσιαστής στην «Πρώτη Γραμμή» του Σκάι παρενέβη τότε και είπε: «Εμείς το γνωρίζουμε αλλά αν θέλετε πείτε το», παροτρύνοντας το Νικήτα Κακλαμάνη να γίνει πιο συγκεκριμένος.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...