Νικητής στο παρά…10 με Βιδάλ ο ΠΑΣ

Τη δεύτερη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα, μετά από αυτή στην πρεμιέρα κόντρα στον Ατρόμητο, πέτυχε ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι Γιαννιώτες απέδρασαν με το «διπλό» από την Κέρκυρα και έπιασαν έστω και προσωρινά Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Πλατανιά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Το πρώτο μέρος ήταν γενικά μοιρασμένο και είχε να προσφέρει δύο σημαντικές στιγμές που ανήκαν στην Κέρκυρα. Αρχικά στο 14′, ο Ντουαλά, μετά από πάσα του Επστάιν, δεν πλάσαρε καλά δίνοντας την ευκαιρία στον Περιστερίδη να μπλοκάρει την μπάλα ενώ στο 43′ η κεφαλιά του Ντιμιτρόφσκι πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Στο δεύτερο μέρος δεν υπήρξε η μεγάλη φάση. Μέχρι το 80′, όταν ο Βιδάλ με φοβερό, φαλτσαριστό σουτ εκτός περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1. Μάλιστα, η ομάδα του Γιάννη Πετράκη θα μπορύσε να είχε πετύχει κι άλλο γκολ, ωστόσο οι προσπάθειες των Γιάκου (85′) και Ζάιρο (87′) ήταν άστοχες.

Κέρκυρα: Αραμπατζής, Ντιμιτρόφσκι, Βενέτης (84′ Κόντος), Ιωάννου, Ζορμπάς (76′ Γεωργακόπουλος), Γκόμες, Ντουαλά (65′ Χιντζίδης), Σιόντης, Επστάιν, Ντιόγκο, Τουράμ.

ΠΑΣ Γιάννινα: Περιστερίδης, Μπουκουβάλας, Μπέριος, Τζημόπουλος, Κόντε, Ζάιρο (90′ Κούτρης), Ναδάλες, Κοζορώνης (73′ Γαρουφαλιάς), Γιάκος, Σκόνδρας, Μαμπουλού (52′ Βιδάλ).

Πηγή: Ο Φίλαθλος

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...