Νύχτα των αστέρων και των φαβορί

Νύχτα των αστέρων και των φαβορί

Κατηγορία

christos.papad…
Τετάρτη 13/04/2016 – 14:59

Νύχτα των αστέρων και των φαβορί

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΚΑΙ ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

Τα φαβορί είναι ξεκάθαρα απόψε, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα τα έχουμε δει…

Το βράδυ σε Μαδρίτη και Λισαβόνα, υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί και αυτά είναι η Μπαρτσελόνα και η Μπάγερν Μονάχου, αλλά Ατλέτικο και Μπενφίκα αντίστοιχα, μόνο λευκή πετσέτα δεν πρόκειται να πετάξουν, αφού ξέρουν να πωλούν ακριβά το τομάρι τους.

Η Μπαρτσελόνα, που η αλήθεια είναι πως δεν πείθει στα τελευταία ματς, θα κληθεί στο «Βιθέντε Καλντερόν» να υπερασπιστεί το πλεονέκτημα του πρώτου αγώνα (2-1), όταν με πρωταγωνιστή τον Σουάρες και με αριθμητικό πλεονέκτημα, είχε ανατρέψει το εις βάρος της σκορ.

Ο ισπανικός «εμφύλιος» έχει μια ιδιαίτερη χροιά, αφού οι δύο ομάδες – μετά τα συνεχόμενα στραβοπατήματα της Μπάρτσα – δίνουν τη μάχη για τον τίτλο στη Λα Λίγκα, με την Ατλέτικο να έχει μειώσει τη διαφορά.

Οι γηπεδούχοι, θα στερηθούν τις υπηρεσίες του τιμωρημένου Φερνάντο Τόρες, την ώρα που ο Σιμεόνε δεν υπολογίζει στους Τιάγκο και Χιμένες. Από την άλλη ο Λουίς Ενρίκε καταστρώνει τα σχέδια του χωρίς να λαμβάνει υπόψιν του, τους Ματιέ, Βιδάλ και Σάντρο.

Οι Βαυαροί διατηρούν το εύθραυστο προβάδισμα του 1-0 από το πρώτο παιχνίδι, αλλά απόψε θα πρέπει να πείσουν ότι μπορούν να πάνε πιο μακριά στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «αετοί» σίγουρα έχουν ελπίδες, αλλά οι σημαντικές απουσίες κυρίως στην επιθετική γραμμή, δημιουργούν προβλήματα στην ομάδα της Πορτογαλίας.

Διότι δεν έφτανε η γνωστή απουσία του Ζόνας, που είναι τιμωρημένος, προέκυψε πρόβλημα της τελευταίας στιγμής και με τον Κώστα Μήτρογλου, με τον «μπαρουτοκαπνισμένο» Έλληνα επιθετικά να μην ξεπερνάει το πρόβλημα του, παρά την αρχική αισιοδοξία.

Από την άλλη ο Πεπ Γκουαρντιόλα, δεν θα έχει στη διάθεση του, τους Ρόμπεν, Μπενάτια, Μπαντστούμπερ και Μπόατενγκ, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κομάν.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...