Ν. Παππάς: Οι νόμοι ισχύουν για όλους ανεξαρτήτως τσέπης

Άνοιξε από το πρωί η αυλαία για τη δημοπράτηση των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών και για το κυβερνητικό στρατόπεδο ο διαγωνισμός θεωρείται «μείζονος σημασίας». Από το Μέγαρο Μαξίμου αποφεύγουν τα πολλά σχόλια. «Έχουμε φροντίσει για το αδιάβλητο του διαγωνισμού και ο καλύτερος θα κερδίσει», αρκέστηκαν να σχολιάσουν πηγές της κυβέρνησης.

Ο Νίκος Παππάς από τη Βουλή, κάλεσε τη ΝΔ να ανασκευάσει και να αναγνωρίσει τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. «Να ανασκευάσει η ΝΔ και να αλλάξει τη γραμμή περί ακύρωσης του διαγωνισμού. Σήμερα πρέπει να ανακαλέσει. Να πει ότι θα αναγνωρίσει το αποτέλεσμα και να μην κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό. Γιατί δεν έκαναν διαγωνισμό επί δίκης τους θητείας; Τους πίεσε κάποιος; Τους απείλησε κάποιος;» είπε ο Υπουργός, ενώ εν συνεχεία σχολίασε για τον Γιάννη Αλαφούζο και την στάση του ΣΚΑΪ στον διαγωνισμό «Κανείς δεν πρέπει να προκαλεί τη τύχη του. Οι νόμοι ισχύουν για όλους ανεξαρτήτως τσέπης ένδοξου παρελθόντος και μέλλοντος. Οποίος νομίζει ότι μπορεί να παρακάμψει τη διαδικασία τρομοκρατώντας δημόσιους λειτουργούς πλανάται πλάνη».

ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ: ΜΕΤΑ ΤΙΣ 90 ΜΕΡΕΣ,ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ

Την ίδια ώρα, η κυβερνητική εκπρόσωπος, απαντώντας στο ερώτημα πότε θα κλείσουν τα κανάλια που δεν θα πάρουν άδεια, τόνισε πως «προβλέπεται ότι θα υπάρχει ένας χρόνος προσαρμογής γιατί δεν ξέρουμε εάν αυτοί οι οποίοι θα πάρουν άδεια στο διαγωνισμό θα είναι κάποιοι από τους παλιούς ή καινούργιοι». Όπως σημείωσε η κ. Γεροβασίλη «θα υπάρχει χρόνος προσαρμογής» διευκρινίζοντας ότι «προβλέπεται να είναι μέχρι 90 ημέρες μάξιμουμ και μετά όποιος δεν έχει άδεια δεν θα μπορεί να εκπέμπει».

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...