Οι κάτοικοι του Τρικόρφου φώναξαν παρών. Ένταση αλλά και προτάσεις στη συνεδρίαση της κοινότητας. Φωτο-βίντεο

– Οι κάτοικοι του Τρικόρφου φώναξαν παρόν!!!!!

Μια ενδιαφέρουσα συζήτηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στο κοινοτικό κατάστημα Τρικόρφου στη συνεδρίαση της κοινότητας. Για πρώτη φορά από την συνένωση του πρώην δήμου Χάλκειας με το δήμο Ναυπακτίας πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνεδρίαση της κοινότητας παρουσία του αντιδημάρχου Αντώνη Πολονύφη και κατοίκων του χωριού(όσων αφορά με την συμμετοχή του κόσμου).  Οι πολίτες του Τρικόρφου είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και να απαιτήσουν περισσότερα πράγματα για τον τόπο τους, πολλές φορές με έντονο ύφος προς τον αντιδήμαρχο.

Τα θέματα της συνεδρίασης ήταν η καθημερινότητα και καθαρισμός αγροτικών δρόμων με πρώτη προτεραιότητα ΄όσων καταστράφηκαν από τις νεροποντές τις περασμένες ημέρες και στη συνέχεια των υπολοίπων. Η τόνοι ανέβηκαν σε ένα από τα θέματα που είχε αναδείξει το Nafpaktianews.gr για τον καθαρισμό του γηπέδου μπάσκετ κάτι που θα γίνει αυτή την εβδομάδα όπως δεσμεύτηκε ο αντιδήμαρχος Ναυπακτίας κ. Πολονύφης.

Το μήνυμα των κατοίκων του Τρικόρφου κατά την χθεσινή συνεδρίαση ήταν οτι δεν αφήσουν την τύχη του χωριού τους σε κανέναν , όπως είχε γίνει παλαιότερα με αποφάσεις της προηγούμενης τοπικής κοινότητας υπο την προεδρία του νην   προέδρου Βασίλη Γιαβρούτα , που επέλεξε τότε με το συμβούλιο του να γίνει ανακαίνιση του κοινοτικού καταστήματος με τα χρήματα που πήγαιναν για την κατασκευή δεύτερης γεώτρησης. Ένα μεγάλο ατόπημα που βρίσκει λύση όπως μας ενημέρωσε χθες ο αντιδήμαρχος αλλά και όπως είχαμε αναφερθεί  σε παλαιότερο άρθρο το nafpaktianews.gr. Η δεύτερη γεώτρηση είναι στα σχέδια της ΔΕΥΑΝ ύστερα από πρόταση του δημοτικού σύμβουλου Σπύρου Τραχύλη που συμμετέχει και στο Δ.Σ. της εταιρίας.

Να μην ξεχνάμε όμως όλοι οι πολίτες της Ναυπακτίας ότι έτσι πρέπει να συμετέχουμε για το καλό του τόπου μας, και κάτι που δεν θα πρέπει να ξεχνάνε οι εκπρόσωποι της κάθε κοινότητας είναι ότι εκλέχθηκαν από τους κατοίκους του χωριού τους και έχουν την υποχρέωση να ζητούν τη συμμετοχή τους. Δεν κάνεις αντιπολίτευση όταν λες την άποψης σου συμμετέχεις για το καλό του τόπου σου.

Β.Δ.

Δείτε ένα μικρό απόσπασμα και φωτογραφίες

DSC01228 DSC01230 DSC01232 DSC01233



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...