Οι ”κομμένοι” του Μουντιάλ που δε θα ταξιδέψουν στη Ρωσία

Οι αποστολές ανακοινώθηκαν, περιθώριο για «ίσως» και «μπορεί» δεν υπάρχουν. Οι ομάδες πετούν για την Ρωσία, αφήνοντας πίσω τους παίκτες που πίστεψαν ότι θα έβρισκαν μια θέση στο αεροπλάνο.

 

Σας παρουσιάζουμε μια ενδεκάδα με τους… κομμένους του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου που ξεκινάει
στις 14 Ιουνίου :

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ – Σέρχιο Ρίκο
Ήταν στην αποστολή της εθνικής Ισπανίας για το Euro 2016, αλλά η κάκιστη χρονιά της Σεβίλλης, με μια άμυνα σκέτο σουρωτήρι, του κόστισε την θέση του.

ΔΕΞΙΟΣ ΜΠΑΚ – Νέλσον Σεμέδο
Ο δεξιός οπισθοφύλακας της Μπαρτσελόνα πρέπει να μην το έχει χωνέψει ακόμα. Γεμάτη χρονιά στην Μπαρτσελόνα, καλές εμφανίσεις, αλλά θέση στην εθνική Πορτογαλίας του Φερνάντο Σάντος δεν βρήκε. Τόσο καλός αυτός ο Σέντρικ
Σοάρες πια;

ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ – Έμερικ Λαπόρτ
Κόστισε ένα σκασμό λεφτά στην Σίτι, φάνηκε να προσαρμόζεται γρήγορα στην αγγλική πραγματικότητα, αλλά αυτά λίγη σημασία είχαν για τον Ντεσάμπ, που άφησε τον νεαρό να δει το παγκόσμιο κύπελλο από την τηλεόραση. Ούτε ο τραυματισμός του Κοσιελνί δεν του άνοιξε την πόρτα για το Μουντιάλ.

ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ – Σκοντράν Μουσταφί
Ε αυτό έλειπε κιόλας, να βρει θέση στην αποστολή. Ο «μίστερ-γκάφας» της φετινής Άρσεναλ, ο Γερμανός μπορεί να είναι ένα μεγάλο όνομα, αλλά με τις εμφανίσεις του φέτος στην Πρέμιερ Λιγκ, έθεσε τον εαυτό του ΠΟΛΥ μακριά από την αποστολή της εθνικής Γερμανίας για το Μουντιάλ.

ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ – Μάρκος Αλόνσο
Από τις μεγάλες εκπλήξεις. Ο αριστερός μπακ της Τσέλσι είναι από τους πλέον σταθερούς στην θέση του στην Ευρώπη, αλλά η αποστολή της εθνική Ισπανίας έφυγε χωρίς αυτόν. Τόσο αντιεμπορικός είναι πια;

ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΧΑΦ – Αντριέν Ραμπιό
Ο νεαρός χαφ της Παρί το είχε «δέσει» ότι πάει Ρωσία και όταν άκουσε ότι είναι «εκτός», γυάλισε το μάτι του. Εξαιρετικός παίκτης, που όμως φαίνεται πως πληρώνει για τον προβληματικό του χαρακτήρα.

ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΧΑΦ – Ράτζα Ναϊνγκολάν
Όταν τα έχεις «σπάσει» με τον προπονητή της εθνικής σου ομάδας, τότε ο δρόμος προς το παγκόσμιο κύπελλοείναι σχεδόν λογικό να είναι κλειστός. Ο παικταράς της Ρόμα ανακοίνωσε μάλιστα το τέλος της παρουσίας του στην εθνική μόλις έμαθε τα νέα.

ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΧΑΦ – Ρούμπεν Νέβες
Ο Πορτογάλος έκανε μυθική χρονιά με την Γουλβς στην Championship και η άνοδός της στα σαλόνια της Premier League πέρασε πραγματικά από τα πόδια του. Εντούτοις, ο Φερνάντο Σάντος δεν συγκινήθηκε από τις επιδόσεις του και τον άφησε στο σπίτι του. Από τα πραγματικά ανεξήγητα.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΧΑΦ – Άντονι Μαρσιάλ
Οι «μια κρύο, μια ζέστη» εμφανίσεις του με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον έκαναν να χάσει την θέση του στην ενδεκάδα της ομάδας του Μουρίνιο και η έλευση του Αλέξις Σάντσεζ τον «εξόρισε» μια και καλή στον πάγκο. Αποτέλεσμα; Χάνει το «τραίνο» για την Ρωσία.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ – Μάουρο Ικάρντι
Είναι σίγουρα ένας παραγωγικότατος στράικερ, αλλά είναι εμφανές εδώ και καιρό ότι δεν χωράει σε αυτήν την εθνική Αργεντινής. Κάποιοι κάνουν λόγο για το «παρεάκι» του Μέσι και μπορεί κάτι τέτοιο να ισχύει και να έχει παίξει τον ρόλο του, αλλά η ουσία είναι μια: ο «θανατηφόρος» επιθετικός της Ίντερ θα δει το παγκόσμιο κύπελλο από την τηλεόραση.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ – Άλβαρο Μοράτα
Μια από τις πολύ μεγάλες εκπλήξεις όταν ανακοινώθηκε η αποστολή της εθνικής Ισπανίας ήταν η απουσία του επιθετικού της Τσέλσι. Ναι, ο Μοράτα πέρασε μια δύσκολη πρώτη χρονιά στην Αγγλία, αλλά ελάχιστοι πίστευαν ότι αυτό θα του κόστιζε την θέση του στο ρόστερ της Ισπανίας. Κι όμως. Ο Μοράτα δεν θα είναι στα γήπεδα της Ρωσίας.

Πηγή : vistablog.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...