Ολα μηδέν στο ντεμπούτο του “Ελέ”

Ολα μηδέν στο ντεμπούτο του

Μάταια περίμενε ο Πανθρακικός το ντεμπούτο του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στον πάγκο του.

Σε ένα πολύ κακό ποιοτικά ματς η ομάδα της Κομοτηνής έμεινε στο 0-0 απέναντι στην Καλλονή, αλλά παρόλα αυτά κατέκτησε τον πρώτο της βαθμό στην SuperLeague, σε αντίθεση με το συγκρότημα της Μυτιλήνης που έχει ήδη δύο ισοπαλίες.

Με σύστημα 4-2-3-1 παρατάχθηκαν οι δυο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο, αλλά ο Πανθρακικός ήταν αυτός που είχε την διάθεση στο ξεκίνημα να μπει δυνατά και να επιβάλει το ρυθμό του.

Στο πρώτο πεντάλεπτο είχε καταγράψει ήδη δυο ευκαιρίες για να σκοράρει, αλλά πρώτα ο Χασομέρης (2′) δεν βρήκε στόχο σε πλασέ του από καλή θέση, ενώ στην συνέχεια ο Χαβίτο νικήθηκε από τον Χογκ. Ο ρυθμός του ματς έπεσε στην συνέχεια και οι καλές στιγμές γίνονταν με το σταγονόμετρο.

Στο 31′, οι Μυτιληνιοί βρέθηκαν μια ανάσα από το 1-0, όταν ο Σερφά έκανε λάθος, η μπάλα κατέληξε στον Μανούσο, αυτός έδωσε στον Ελλακόπουλο, εκείνος πλάσαρε με το αριστερό, αλλά ο Αθανασιάδης κράτησε ανέπαφη την εστία του. Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους ανήκε στους γηπεδούχους, όταν ο Μεχία έκανε μια σέντρα-σουτ (39′), η μπάλα έσκασε μπροστά στον Χογκ και εκείνος με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε. Οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν ελάχιστες και όχι σημαντικές με αποτέλεσμα το μηδέν να παραμείνει μέχρι τέλους.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Μπαϊκαρά, Ποτουρίδης, Μελίσσης, Σερφά, Μεχία, Ντιγκινί, Μάρτινς (83′ Σέτι), Χαβίτο, Νικόλτσης (66′ Βάλτερ), Χασομέρης.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Θεοδωρίδης): Χογκ, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Τσαμπούρης, Καλτσάς, Κλαντρούμπσκι, Κρολ, Γεωργίου, Μανούσος (83′ Mπουρούς), Ελλακόπουλος (62′ Σαμπά), Μπαργκάν (68′ Γιορέντε).

Πηγή: Ο Φίλαθλος Online



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...