Ομιλία και παρουσίαση υποψηφίων του Γιάννη Τέγα

Φίλες και φίλοι,

Πολίτες του Δήμου μας,

Σας ευχαριστώ που είστε απόψε μαζί μας .

Είναι μεγάλη η χαρά και η συγκίνηση μου που βλέπω ανάμεσα σας συμμαθητές μου, συναδέλφους ,γείτονές μου, και ανθρώπους που μοιράζομαι την καθημερινή μου ζωή στο Μεσολόγγι και στη γύρω περιοχή του Δήμου .

Σας ευχαριστώ πού θέλετε να μοιραστούμε το όραμα  για το Δήμο   μας.

Ένα Δήμο  που αρχίζει από το Ευηνοχώρι και φτάνει ως την Πεντάλοφο.

Ένα Δήμο με λιμνοθάλασσα ,με   2 ποτάμια τον Αχελώο και τον Εύηνο με τον ορεινό όγκο του Αρακύνθου και με μεγάλο εύπορο κάμπο .

Ένα Δήμο που αποτελεί για όλους μας πηγή έμπνευσης, με λαμπρή ιστορία και πλούσια πολιτιστική κληρονομιά ,με τρία  αρχαία θέατρα  Καλυδώνας, Πλευρώνας,  και Οινιαδών

Ένα Δήμο με έδρα την Ι.Π Μεσολογγίου,  που ταυτίστηκε με την θυσία. Μια θυσία που προσέδωσε στο Μεσολόγγι τον χαρακτηρισμό της Ιερής Πόλης.

Η Ι.Π Μεσολογγίου ,που διακρίθηκε στο πέρασμα των χρόνων για την πλούσια πνευματική και πολιτική της παράδοση.

Η «πόλη των ποιητών» που ενέπνευσε τον Παλαμά, τον Δροσίνη και τόσους άλλους.

Η πόλη των πέντε Πρωθυπουργών.

Έκανα αυτή την μικρή ιστορική αναφορά για δύο λόγους:

Πρώτον, γιατί πιστεύω ότι κάθε φορά που ανατρέχουμε στην ιστορία μας συνειδητοποιούμε τους λόγους για τους οποίους πρέπει να αισθανόμαστε περήφανοι που είμαστε και κατοικούμε εδώ .

Και δεύτερον, επειδή το στοιχείο που χαρακτηρίζει το Δήμο μας στο πέρασμα της ιστορίας είναι ότι, παρά τις λεηλασίες και τις καταστροφές που δοκίμασε, πάντα εύρισκε τον τρόπο να αναγεννιέται μέσα από τις στάχτες του.

Να σηκώνει ανάστημα και να προχωρά μπροστά.

Αυτό είναι και το μεγάλο στοίχημα για εμάς.

Να αλλάξουμε την καταστροφική εικόνα που έχουν δημιουργήσει τα προβλήματα όπως αυτά της ανεργίας, της οικονομικής ανέχειας, της υποβάθμισης του περιβάλλοντος, της έλλειψης κοινωνικής συνοχής.

Να ξανακερδίσουμε τη χαμένη περηφάνια μας.

Να αισθανθούμε και πάλι αισιόδοξα.

Να κάνουμε τους πρώην  Δήμους Μεσολογγίου-Αιτωλικού και Οινιαδών μια σύγχρονη πόλη που αξίζει να ζεις…

Οι προκλήσεις του μέλλοντος είναι ορατές, βρίσκονται μπροστά μας και μας καλούν να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες, που γεννά η σημερινή εποχή.

Εμείς πιστεύουμε ότι, σ’ έναν κόσμο που μεταβάλλεται με απίστευτα   γοργούς ρυθμούς, χρειαζόμαστε μία σύγχρονη διοίκηση με ευέλικτους μηχανισμούς, αποτελεσματικότητα, ιδέες, φαντασία και δράση, δηλαδή την επανάσταση του Αυτονόητου.

Στις κρίσιμες προκλήσεις των καιρών θα είναι όλος ο Δήμος έτοιμος να πρωταγωνιστήσει στο ρόλο που ιστορικά έχει ταχθεί.

Είμαστε ανοιχτοί σε όποιον δηλώνει πρόθυμος να διαθέσει τον εαυτό του στην κοινή μας μάχη.

Οι κοινωνικές ομάδες, όλα τα δημιουργικά κύτταρα και ιδιαίτερα οι νέοι του Δήμου πρέπει να  συμμετέχουν στη μάχη για να γίνει πράξη το κοινό μας όραμα.

Αυτός ο Δήμος  θα μας κάνει όλους περήφανους, αυτή είναι η πιο μεγάλη, η πιο ηχηρή, η πιο υπεύθυνη δέσμευσή μας. Τόλμη, φαντασία, δημιουργικότητα, ανθρωπιά, αλληλεγγύη.

Μαζί θα αναδείξουμε τα προτερήματά  μας.

Φίλες και Φίλοι,

Σε αυτή την προσπάθεια που κάνουμε σας θέλουμε δίπλα μας.

Πιστεύουμε ότι μπορούμε να περάσουμε σε ένα σύγχρονο μοντέλο ενός Δήμου που θα δίνει ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης στις νέες και τους νέους της, που θα προσφέρει επιχειρηματικές ευκαιρίες, με αναβαθμισμένη ποιότητα ζωής, και ένα δήμο που θα λειτουργεί  για να εξυπηρετεί και όχι να ταλαιπωρεί τον πολίτη.

Η οικονομική ανάπτυξη του Δήμου  Μεσολογγίου μας απασχολεί έντονα.

Έχουμε συντάξει ένα ρεαλιστικό σχέδιο, που ενσωματώνει και κωδικοποιεί σύγχρονους τρόπους χρηματοδότησης, και νέες οικονομικές πρακτικές. Πολιτεία, Τοπική Αυτοδιοίκηση και ιδιωτική πρωτοβουλία θα έχουν το δικό τους διακριτό ρόλο σε αυτή τη στρατηγική που θα ακολουθήσουμε.

Στο Δήμο που οραματιζόμαστε τα καθημερινά προβλήματα όπως η καθαριότητα , η ύδρευση κ.α θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυσή τους.

 

Θέλουμε ο δημότης να επενδύει στην πόλη του, να μεγαλώνει τα παιδιά του, να ψυχαγωγείται να δημιουργεί και να ευημερεί.

Θέλουμε ένα Δήμο που να γνωρίζει την ταυτότητά του να αξιοποιεί τα συγκριτικά πλεονεκτήματά του, να βγαίνει έξω από τα στενά τοπικά όρια.

Ενα Δήμο που η φωνή του να φτάνει μέχρι το αθηνοκεντρικό κράτος  όχι μόνο για να διαμαρτύρεται  αλλά για  να διεκδικεί με προτάσεις και συγκεκριμένα προγράμματα , όλα όσα δικαιούται και του έχουν στερήσει.

Η παρούσα Δημοτική Αρχή   δεν επέλεξε σωστούς τρόπους διεκδίκησης και δεν  στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων,για το λόγο αυτό ο Δήμος παρουσιάζει εικόνα εγκατάλειψης .Επί των ημερών τους χάθηκε το Εφετείο και η έδρα του  ΤΕΙ.

Ο Δήμος  Μεσολογγίου χρειάζεται σήμερα, περισσότερο από ποτέ, μια Δημοτική Αρχή που να έχει όραμα και να είναι αποτελεσματική.

Χρειάζεται μια νέα αντίληψη για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την άσκηση της τοπικής εξουσίας.

Χρειάζεται μια Δημοτική Αρχή που θα ενδιαφέρεται, θα συμμετέχει, θα προγραμματίζει και θα αγωνίζεται με πάθος για τα συμφέροντα όλου του διευρυμένου Δήμου.

Που θα απελευθερώνει τις τοπικές πνευματικές και καλλιτεχνικές δυνάμεις, και θα τους δίνει χώρο για να εκφραστούν.

Αυτή τη νέα αντίληψη δεν μπορεί να την φέρει το «χθες». Αλλά μια ομάδα πολιτών με ενεργή παρουσία στα δρώμενα του τόπου μας, με κοινωνική καταξίωση και αυτοδιοικητική αντίληψη.

Φίλες και φίλοι,

Κυρίαρχος στόχος για το συνδυασμό μας είναι  η συμμετοχή όλων των Δημοτών για την δόμηση μιας συγκροτημένης καινοτόμου πρότασης που με αποφασιστικές πρωτοβουλίες και δραστηριότητες  θα αναδείξουμε  το Μεσολόγγι σε ισχυρή πρωτεύουσα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας.

 

Για να γίνει αυτό θέτουμε τους  στόχους μας.

  • Την ανάδειξη του Δήμου Μεσολογγίου σε Κέντρο Διεποχικού Πολυθεματικού Τουρισμού.

Την ανάπτυξη μορφών εναλλακτικού τουρισμού και αγροτουρισμού, την διοργάνωση θεματικών συνεδρίων και ημερίδων. Σύντομα θα υπάρξει και ανακοίνωση γι’ αυτό.

 

  • Την αναδιοργάνωση των δημοτικών υπηρεσιών

Θέλουμε ο δημότης να εξυπηρετείται και όχι να   ταλαιπωρείται, αλλά και ο υπάλληλος πρέπει να έχει   ένα εργασιακό περιβάλλον που να του εξασφαλίζει  αξιοκρατία, δικαιοσύνη και διαφάνεια.

 

  • Βασικός στόχος μας θα είναι να προχωρήσουμε με τη

συνεργασία των τεχνικών  υπηρεσίων του Δήμου στη σύνταξη μελετών που θα προετοιμάσουν το έδαφος για την κατασκευή έργων υποδομής που έχει ανάγκη η πόλη. Πρέπει να εντάξουμε το Δήμο μας στο γενικότερο χωροταξικό σχεδιασμό του Νομού.

Απαιτείται η δημιουργία νέων υποδομών του Δήμου που θα αποτελέσουν νέους πόλους επενδυτικής έλξης και ανάπτυξης.

 

  • Έχουμε το προνόμιο να ζούμε στη λιμνοθάλασσα, ένα τοπίο εξαιρετικής ομορφιάς και οικολογικής σημασίας.

Χάρη στη λιμνοθάλασσα,  ο Δήμος μας είναι ο πιο φημισμένος ιχθυοπαραγωγικός  τόπος στην Ελλάδα αλλά και ένας από  τους σημαντικότερους υγρότοπους της χώρας.

 

Αυτή την φύση πρέπει να κρατήσουμε ζωντανή πάση θυσία. Είναι η κληρονομιά μας, είναι η ίδια μας η ζωή.

Οφείλουμε  να προστατεύσουμε το πλούσιο φυσικό περιβάλλον της Λιμνοθάλασσας καθώς και την παραγωγή αλατιού και το εισοδήμα των ψαράδων μας.

 

  • Δίνουμε ιδιαίτερο βάρος στη λειτουργία των Δημοτικών Επιχειρήσεων, οι οποίες θα πρέπει να λειτουργούν προς όφελος των Δημοτών.

Πιστεύουμε ότι άμεση προτεραιότητα είναι η παροχή κατάλληλου πόσιμου νερού στο  Αιτωλικό.  Να σας πληροφορήσω ότι σήμερα κάθε οικογένεια του Αιτωλικού δαπανά κατά μέσω όρο 80 ευρώ το μήνα για την αγορά πόσιμου νερού από το εμπόριο .

ΟΙ λύσεις για το πρόβλημα αυτό που τόσες φορές έχει απασχολήσει τον τόπο είναι κατά την άποψή μου

Πρώτον νερό από τον Εύηνο  με νέα γεώτρηση.

Δεύτερον δημιουργία εργοστασίου διύλισης νερού στην υφιστάμενη πηγή .

Και οι δύο αυτές λύσεις πρέπει να μελετηθούν και να χρηματοδοτηθούν   προκειμένου σύντομα να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για τους δημότες

Θα διεκδικήσουμε νέους πόρους από Ευρωπαϊκά προγράμματα που θα επιτρέψουν την κατασκευή έργων υποδομής.

Με άμεσες επεμβάσεις θα βελτιώσουμε σημαντικά την      ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας, και θα δημιουργήσουμε υποδομές για την πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου μας.

 

 

  • Χρειαζόμαστε μία έντιμη πρόταση για τους νέους μας, δημιουργώντας ένα Δημοτικό συμβούλιο Νεολαίας ώστε οι νέοι του Δήμου  μας να συμμετέχουν ενεργά σε θέματα που τους αφορούν, όπως  η ανεργία  απεξάρτηση ο αθλητισμός κ.α.

 

 

  • Για τους συμπολίτες μας της τρίτης ηλικίας, οραματιζόμαστε να ιδρύσουμε Κέντρα ουσιαστικής στήριξης με ιατρική παρακολούθηση και  δημιουργικής έκφρασης καθώς και προτάσεις ένταξής τους στον κοινωνικό ιστό.

 

  • Οφείλουμε στο Δήμο μας, μία γενναία πρόταση για το δομημένο περιβάλλον, για το πράσινο, για τους πεζόδρομους , τις μονοδρομήσεις, ένα νέο χωροταξικό σχεδιασμό ,σχέδια πόλης σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα ώστε η περιουσία του δημότη να αποκτήσει υπεραξία .Επίσης συντάσσεται μελέτη για δίκτυο ενοποίησης των πρώην όμορων Δήμων.

 

 

  • Χρειαζόμαστε μία στεγασμένη Δημοτική αγορά σε μόνιμη θέση καθώς επίσης και ένα Δημοτικό Γκαράζ.

 

  • Η κατάσταση σήμερα στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση στο νομό και ιδιαίτερα στο Μεσολόγγι είναι απογοητευτική. Με την εφαρμογή του σχεδίου «Αθηνά» το ΤΕΙ Μεσολογγίου (ένα από τα παλαιότερα ΤΕΙ της χώρας – 31 χρόνια λειτουργίας), εκτός από την απώλεια της αυτοδυναμίας του, από τα επτά Τμήματα που λειτουργούσε (συν το Παράρτημα στη Ναύπακτο), παρέμεινε μόνο με τρία.

 

Το γεγονός αυτό έπληξε σημαντικά όχι μόνο την πόλη του Μεσολογγίου αλλά και το νομό Αιτωλοακαρνανίας γενικότερα, καθώς καταργήθηκε το μοναδικό του Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα. Θα ήθελα να σας πω ότι, ως υποψήφιος Δήμαρχος, έχω ήδη ζητήσει συνάντηση με τον υπουργό Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλο, ενώ θα επισκεφθώ και τον πρόεδρο του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, κ. Καπλάνη, έχοντας συγκεκριμένες προτάσεις που αφορούν την αποκατάσταση της άδικης, ανορθολογικής και με καμιά Ακαδημαϊκή τεκμηρίωση, εφαρμογή του σχεδίου «Αθηνά» για το ΤΕΙ Μεσολογγίου. Είναι πιστεύω επιτακτική η ανάγκη για την αξιοποίηση και την εκμετάλλευση όλων των υπαρχόντων υποδομών και εγκαταστάσεων καθώς και του ιδιόκτητου χώρου (περισσότερα από 800 στρέμματα), που με τις μεταφορές των τμημάτων απαξιώθηκαν και ερήμωσαν. Προτείνω λοιπόν την μεταφορά άλλων τμημάτων στο Μεσολόγγι τα οποία είτε υπολειτουργούν λόγω ελλειμματικών υποδομών και εγκαταστάσεων είτε επιβαρύνουν οικονομικά το κράτος (καταβολή ενοικίου).

Θα ήθελα να επισημάνω ότι στο διάλογο για την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση, ως ενεργός πολίτης και θέλοντας να συμβάλλω σε αυτή την προσπάθεια, είχα προτείνει δημόσια τις απόψεις μου σχετικά με τον τρόπο που θα έπρεπε ο Δήμος Μεσολογγίου να διεκδικήσει και να αγωνιστεί για τη διαμόρφωση του νέου εκπαιδευτικού χάρτη. Κατά την άποψή μου πραγματοποιήθηκε ένα μεγάλο λάθος. Ο Δήμος  Μεσολογγίου θα έπρεπε να διεκδικήσει το τμήμα «Μηχανικών Πληροφορικής» (πρόκειται για μετονομασία του Παραρτήματος του ΤΕΙ Μεσολογγίου στη Ναύπακτο), το οποίο τελικά κατέληξε στη Ναύπακτο και λειτουργεί σήμερα στο Αντίρριο. Δυστυχώς, η Δημοτική μας αρχή είχε και λάθος στόχο και λάθος συμμάχους, με αποτέλεσμα το ΤΕΙ Μεσολογγίου να υποβαθμιστεί. Αν αποστρατευτούμε όλοι μας, με επιχειρήματα, με στόχο, στρατηγική και γνώση σε αυτό που  διεκδικούμε νομίζω ότι μπορούμε να πετύχουμε και να φέρουμε κι άλλα τμήματα στο Μεσολόγγι. Το ΤΕΙ Μεσολογγίου ήταν το 3ο της χώρας σε αξιολόγηση, με άριστες υποδομές και εγκαταστάσεις. Μπορεί αυτή τη στιγμή να βιώνουμε την αδικία και την απαξίωση, είναι βέβαιο όμως ότι αυτό μπορεί να αλλάξει. Οι αλλαγές και οι εξελίξεις στην Παιδεία θα συνεχιστούν. Συγχωνεύσεις και μεταφορές τμημάτων, μέσα από Σχέδιο «Αθηνά 2», θα γίνουν. Πρέπει λοιπόν να είμαστε έτοιμοι σε εγρήγορση και μπροστά από τις εξελίξεις. Η ανοργάνωτη, πρόσκαιρη, ατεκμηρίωτη και της τελευταίας στιγμής αντίδραση, είναι καταδικασμένη. Επιχειρήματα του τύπου «θέλουμε το ΤΕΙ μας όπως ήταν», δεν οδηγούν πουθενά. Θέλουμε και διεκδικούμε κάτι καινούργιο και πρέπει να πετύχουμε κάτι καινούργιο.

 

 

  • Αποτελεί στοίχημα για μας να μειώσουμε τις αποστάσεις (χιλιομετρική, διοικητική, κοινωνική κ.λ.π.) που χωρίζουν την έδρα του δήμου μας από τα δημοτικά διαμερίσματα.

 

  • Λαμβάνοντας υπόψη μας την Πολιτιστική μας κληρονομιά και σεβώμενοι την ιστορία μας, και τις γεωγραφικές ιδιαιτερότητες του Δήμου, θα συντάξουμε μία νέα χωροταξική και αναπτυξιακή πρόταση, που θα αφορά όχι μόνο την πόλη αλλά και τα Δημοτικά διαμερίσματά, δημιουργώντας έτσι ένα νέο σύγχρονο διευρυμένο Δήμο.

 

  • Θα ενθαρρύνουμε και θα ενισχύσουμε τις επενδυτικές προτάσεις που θα υποβληθούν στο Δήμο από συλλογικούς και ιδιωτικούς φορείς, και οι οποίες θα αφορούν σε παραδοσιακές και λαογραφικές δράσεις. Υπάρχουν περιθώρια ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας, όπως είναι η προβολή και η προώθηση των τοπικών προϊόντων, για τα οποία δεν έχει γίνει καμία οργανωμένη ενέργεια μέχρι σήμερα.

Επαναλειτουργία των Δημαρχείων ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ και ΟΙΝΙΑΔΩΝ σε αυτόνομες μονάδες διοίκησης με τοποθέτηση  Αντιδημάρχων, για την άμεση επίλυση των καθημερινών προβλημάτων.

 

  • ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ για φροντιστήρια  1 έτους στους  αριστούχους πολύτεκνους μαθητές της Γ Λυκείου που η οικογένειά τους λόγω χαμηλού εισοδήματος δεν μπορεί να καλύψει.

 

  • Παγκόσμιο  Συνέδριο φιλελλήνων στο Μεσολόγγι.

 

  • Δημιουργία γραμμής επικοινωνίας με μηχανογράφηση και με απάντηση από το Δήμο μέσα σε 1 εβδομάδα για την πορεία του αιτήματός , ώστε να υπάρχει άμεση εξυπηρέτηση του πολίτη στα θέματα της καθημερινότητας.

Φίλες και Φίλοι,

Είμαστε αποφασισμένοι να τολμήσουμε, να προχωρήσουμε σε τομές. Δεν θα διστάσουμε να συγκρουστούμε, εάν αυτό κριθεί απαραίτητο, για να επιλύσουμε τα προβλήματα του τόπου μας και να διεκδικήσουμε την ικανοποίηση αιτημάτων μας.

Έχουμε όραμα, αξίες και αρχές

.Η ενότητα και η θέλησή μας να φέρουμε το καινούργιο, αποτελούν την εγγύηση της νικηφόρας πορείας μας.

Προχωράμε μαζί… Προτεραιότητα μας η καθημερινότητα σας

Ο πολίτης έχει το λόγο …..Αλλάζουμε την Τοπική Αυτοδιοίκηση Ξεκινάμε …….. να δώσουμε και αυτή τη μάχη…..είμαστε μαζί δεν λείψαμε ποτέ δεν θα λείψουμε ούτε τώρα.

Μπορούμε να κάνουμε το Δήμο μας  «Σύγχρονο>

Σας ευχαριστω

 

Φίλες και Φίλοι,

 

Η αποψινή βραδιά είναι σημαντική για τον δημοτικό συνδυασμό μας, όχι μόνο γιατί αποτελεί την επίσημη έναρξη της προεκλογικής μας εκστρατείας

Απόψε ανακοινώνεται η πρώτη ομάδα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της «Σύγχρονης Πόλης». Πρόκειται για άτομα καταξιωμένα στην τοπική κοινωνία, που θα βοηθήσουν να κάνουμε πραγματικότητα το όραμά μας για το Δήμο Μεσολογγίου.

 

Το ψηφοδέλτιο μας σχηματοποιείται. Είναι ανοικτό για όσους έχουν ιδέες, τολμούν, δεν κυνηγούν «καρέκλες» και είναι έτοιμοι να δουλέψουν σκληρά για να πάει μπροστά ο Δήμος μας. Δεν υπάρχουν αποκλεισμοί, γιατί ο Δήμος  μας χρειάζεται όλους. Και μας χρειάζεται ενωμένους. Προσωπικές κόντρες και εγωισμοί δεν έχουν θέση.

 

Στο  ψηφοδέλτιό μας, που θα ανακοινωθεί τμηματικά, θα συμμετέχουν εκλεκτές προσωπικότητες του τόπου μας, άνθρωποι επιτυχημένοι και καταξιωμένοι, προερχόμενοι από όλους τους κοινωνικούς, επιστημονικούς, επαγγελματικούς και συνδικαλιστικούς χώρους, έτοιμοι να προσφέρουν στα κοινά και να δουλέψουν, με πάθος και γνώση, για το μεγάλο έργο που μας περιμένει!

Έχω την χαρά απόψε να σας παρουσιάσω……

 

ΑΓΓΕΛΗ ΚΑΛΛΙΡΟΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛ  ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΓΡΟΤΗΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ
ΑΣΠΡΟΓΕΡΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΒΕΡΕΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΒΛΑΧΑΚΗ ΕΥΔΟΞΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΜΠΟΡΟΣ
ΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΔΡΟΣΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΚΑΖΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ
ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
ΚΑΡΕΤΣΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ-ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
ΚΟΛΟΖΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ – ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΚΟΝΤΟΠΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΤΗΜΑΤΙΑΣ -ΕΜΠΟΡΟΣ
ΚΟΡΦΙΑΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΓΡΟΤΗΣ
ΚΟΡΦΙΑΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ
ΚΟΥΜΗΣ ΣΠΥΡΟΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ
ΛΙΑΠΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΗΛΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ- ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΜΑΓΓΙΝΑΣ ΠΕΤΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ-ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
ΜΑΓΔΑΛΗΝΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΛΙΕΥΣ
ΜΑΡΚΟΥΤΣΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ   ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΜΑΡΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ
ΜΑΣΤΡΑΠΑΣ ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ
ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
ΜΗΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ
ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ-ELT
ΜΠΕΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ ΑΓΡΟΤΗΣ
ΜΩΡΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΝΤΕΡΕΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ
ΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ
ΞΗΡΟΣ ΗΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ
ΞΗΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
ΠΙΤΣΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΡΟΜΠΟΛΑ -ΖΗΚΟΥ ΑΡΙΣΤΕΑ ΣΤΑΪΚΟΣ  ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΣΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΕΒ ΛΕΣΙΝΙΟΥ
ΣΚΟΡΔΑ-ΣΑΚΕΛΑΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΠΥΡΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΛΤΑ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ- ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Κ. ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ
ΣΥΤΖΙΡΜΑΣ ΜΑΡΙΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΓΡΟΤΗΣ
ΤΕΓΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ- Γ.Γ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛ ΑΙΤΩΛΙΑΣ
ΤΣΑΜΗΣ ΜΗΛΤΙΑΔΗΣ ΑΝΤΡΕΑΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ
ΤΖΑΝΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
ΤΣΕΛΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ
ΤΣΙΜΕΛΑ ΜΑΡΙΑ ΖΩΗΣ ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ
ΛΥΤΡΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ- Δ.Σ ΟΜΗΡΟΥ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ
ΚΥΤΑΓΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

 

IMG_1087 IMG_1017

 

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...