Ομπάμα, Τίμπερλεϊκ και Κουκ στη λίστα του μπουγελώματος

Ομπάμα, Τίμπερλεϊκ και Κουκ στη λίστα του μπουγελώματος
Η 86χρονη χήρα του Ρόμπερτ Κένεντι δέχτηκε την πρόκληση και απευθύνθηκε με τη σειρά της στον Αμερικανό πρόεδρο, ο οποίος αρνήθηκε ευγενικά και περιορίστηκε στη δωρεά άγνωστου χρηματικού ποσού
Σε αγαπημένο θέμα των ημερών, με τη συμμετοχή διάσημων ονομάτων από όλο το φάσμα του αμερικανικού σταρ σύστεμ, έχει εξελιχθεί η πρωτότυπη εκστρατεία στήριξης του ιδρύματος αντιμετώπισης της νόσου ALS (Αμυοτροφική Πλάγια Σκλήρυνση).

Στο παιχνίδι μπήκαν μεγάλα ονόματα της πολιτικής, των επιχειρήσεων, του θεάματος, της τηλεόρασης, του αθλητισμού, ακόμη και ομάδες εθελοντών που συντονίζονται μέσω των social media. Ετσι, εκατοντάδες βίντεο δημοσιεύονται καθημερινά on line, με τα εκατομμύρια να τρέχουν σαν νερό, υπέρ του φιλανθρωπικού σκοπού της προσπάθειας.

Οποιος συμμετέχει λούζεται με έναν κουβά παγωμένο νερό και στη συνέχεια απευθύνει δημόσια πρόκληση σε άλλα τρία άτομα να πράξουν το ίδιο ή να δωρίσουν τουλάχιστον εκατό δολάρια για τον φιλανθρωπικό σκοπό –ή και τα δυο.

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ του Facebook φόρεσε καπέλο ένα δοχείο παγωμένο νερό στην αυλή του σπιτιού του και απεύθυνε πρόκληση μεταξύ άλλων στον Μπιλ Γκέιτς της Microsoft, ο οποίος απάντησε σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας ένα ικρίωμα, ώστε να αδειάσει έναν κουβά παγωμένο νερό πάνω του απλά τραβώντας ένα σχοινί.

Η 86χρονη χήρα του δολοφονημένου γερουσιαστή των Δημοκρατικών Ρόμπερτ Κένεντι, Εθελ, δέχτηκε την πρόκληση μαζί με πολλά μέλη της διάσημης πολιτικής οικογένειας και απευθύνθηκε με τη σειρά της στον Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος πάντως αρνήθηκε ευγενικά και περιορίστηκε στη δωρεά άγνωστου χρηματικού ποσού.

Ο CEO της Apple, Τιμ Κουκ, μπουγελώθηκε στον προαύλιο χώρο των γραφείων της εταιρείας στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια υπό τους ήχους του τραγουδιού Ice Ice Baby, o Τζάστιν Τίμπερλεϊκ μπουγελώθηκε μπροστά στην κάμερα παρέα με μια ομάδα θαυμαστών του και απεύθυνε πρόκληση μεταξύ των άλλων στον παρουσιαστή Τζίμι Φάλον (The Tonight Show), ο οποίος τα έκανε μούσκεμα on air, στο πλατό της εκπομπής του!

Στο παιχνίδι μπήκε και ο NBAer Κέβιν Ντουράντ των Οκλαχόμα Σίτι, προκαλώντας τον «βασιλιά» Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος πάντως βρίσκεται στη Μύκονο για διακοπές.
Από παραλυτική πάθηση που σχετίζεται με το σύνδρομο ALS πάσχει ο κορυφαίος φυσικός και διάνοια Στίβεν Χόκινγκ. Για την ώρα το ποσό που έχει συγκεντρωθεί από τις δωρεές όσων συμμετέχουν στην εκστρατεία με τα μπουγελώματα, σύμφωνα με ανακοίνωση του ιδρύματος για την αντιμετώπιση της νόσου, έχει ξεπεράσει τα εννέα εκατομμύρια δολάρια.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...