«Ουρές» και λίστα αναμονής για… γκουρμέ εστιατόριο σε ιταλική φυλακή!

«Ουρές» και λίστα αναμονής για… γκουρμέ εστιατόριο σε ιταλική φυλακή!

Κατηγορία

kchalkiadakis
Πέμπτη 07/04/2016 – 20:29

«Ουρές» και λίστα αναμονής για... γκουρμέ εστιατόριο σε ιταλική φυλακή!

Σε λίστα αναμονής αρκετών εβδομάδων έχουν μπει ήδη ενδιαφερόμενοι που θέλουν να δειπνήσουν στο ξεχωριστό εστιατόριο «InGalera» και να βιώσουν μία ανατρεπτική εμπειρία καθώς θα γευθεί το εξαίσιο μενού που ετοιμάζουν και σερβίρουν κρατούμενοι της φυλακής στην περιοχή Μπολάτε της Λομβαρδίας.

Το πρώτο εστιατόριο εντός σωφρονιστικού ιδρύματος που ανοίγει τις πύλες του στο κοινό και προσφέρει εκλεπτυσμένα πιάτα που μαγειρεύουν κρατούμενοι υπό την εποπτεία και τις οδηγίες επαγγελματία σεφ, έχει γίνει ανάρπαστο σε τέτοιο βαθμό που χρειάζεται να κλείσει τραπέζι κανείς δύο μήνες πριν.

Το «InGalera», που στα ιταλικά σημαίνει «Στη φυλακή», έχει κατασκευαστεί σε χώρο που παλαιότερα λειτουργούσε ως κοιτώνας των σωφρονιστικών υπαλλήλων, και αρχικά προοριζόταν για αίθουσα εκμάθησης μαγειρικής σε κρατουμένους ώστε να έχουν την απαραίτητη εμπειρία για να εργαστούν μετά την αποφυλάκισή τους.

Ωστόσο, το ενδιαφέρον που επέδειξαν οι έγκλειστοι ξεπέρασε κάθε προσδοκία και η ιδέα να ανοίξει εστιατόριο για το κοινό αποδείχθηκε παραπάνω από λαμπρή.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...