Ουσιαστικές συναντήσεις της Ε.Π.Σ.Α

Σειρά επαφών και συζητήσεων είχε η διοίκηση της Ε.Π.Σ.Α  την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014 με στόχο την καλύτερη λειτουργία των πρωταθλημάτων.

Αρχικά έγινε μια συζήτηση με του ςπαρατηρητές των αγώνων  της Ένωσης και δόθηκαν οδηγίες για τον τρόπο με τον οποίο θα επιτελούν το έργο τους στα γήπεδα. Επισημάνθηκε ο σημαντικός ρόλος που έχουν στην διεξαγωγή  κάθε αγώνα καθώς και η συνεργασία που πρέπει να έχουν με άλλους  θεσμικούς παράγοντες ( διαιτητές, εκπροσώπους ομάδων , Μ.Μ.Ε κ.λπ.)

Ακολούθησε η συνάντηση – συζήτηση  με τους εκπροσώπους των σωματείων της Α΄ κατηγορίας η οποία έγινε σε αρκετά καλό κλίμα και παραβρέθηκε το σύνολο των ομάδων. Γνωστοποιήθηκε στους συλλόγους που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα  ότι στα πλαίσια της καλύτερης και ασφαλέστερης διεξαγωγής των αγώνων θα δοθούν  συγκεκριμένες πιστοποιήσεις σε κάθε σωματείο με την ιδιότητα και τον ρολό που θα έχει ο καθένας που θα εισέρχεται μέσα  στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου. Το πρωτόκολλο εισόδου θα τηρείται υποχρεωτικά σε συνεργασία με τον Παρατηρητή ή τον υπεύθυνο ασφαλείας του αγώνα.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...