Ο Βασίλης Λεβέντης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra

Ο Βασίλης Λεβέντης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης παραχώρησε συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra και στον Γιώργο Μελιγγώνη.

Όπως τόνισε ο κ. Λεβέντης, «η Ένωση Κεντρώων είναι υπέρ των εισοδηματικών κριτηρίων στις συντάξεις. Ο Τσίπρας συζητάει για μια περικοπή 18% για κάθε συνταξιούχο, σε περίπτωση που τελικά υλοποιηθεί η μείωση στις συντάξεις. Να κοπούν οι συντάξεις όλων όσοι είναι πολύ πλούσιοι, που έχουν σπίτια και νοικιάζουν και πολλά χρήματα στην άκρη, ώστε να εξοικονομηθούν συντάξεις για τα ευάλωτα στρώματα».

Σχολιάζοντας τη δήλωση του Κώστα Τσιάρα, του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος είχε πει ότι δεν δέχονται βουλευτές που έχουν ανεξαρτητοποιηθεί, ο κύριος Λεβέντης υπενθύμισε ότι ο Γιώργος Κατσιαντώνης έφυγε από την Ένωση Κεντρώων και εισχώρησε στη Νέα Δημοκρατία. «Αυτό είναι ηθική αλά κάρτ», είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον Βασίλη Λεβέντη, «υπάρχει έγκυρη πληροφορία ότι στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας έχουν φτιάξει ειδικό γραφείο για την εξόντωση της Ένωσης Κεντρώων.

Πιστεύω ότι ο Τσίπρας δεν θα περάσει το Σκοπιανό από τη βουλή και θα αναγκαστεί να πάει σε εκλογές.
Δεν έχουμε αληθινό λόγο διαγραφής για κανέναν στην Ένωση Κεντρώων. Αν φύγει άλλος ένας από εμάς χάνουμε την ιδιότητα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Πιστεύω ότι το μέγιστο ζωής αυτής της Βουλής είναι μέχρι 3 μήνες. Δεν θα περάσει το Σκοπιανό από τη Βουλή. Τη νύχτα των εκλογών, Κυριάκος Μητσοτάκης και Φώφη Γεννηματά θα κάνουν τη μεγαλύτερη κωλοτούμπα της ζωής τους και θα σταθούν σούζα μπροστά στον Αμερικανό πρέσβη», είπε τελειώνοντας ο Βασίλης Λεβέντης.

 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/POLITIKE/343406-O-Basiles-Lebentes-sto-kentriko-deltio-eideseon-toy-Kontra ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...