Ο Γιώργος Παπανδρέου κατά του Α. Σαμαρά για τις μεταρρυθμίσεις που δεν έγιναν

Ο Γιώργος Παπανδρέου κατά του Α. Σαμαρά για τις μεταρρυθμίσεις που δεν έγιναν

«Πρόκληση» χαρακτηρίζει το Κίνημα Δημοκρατών και Σοσιαλιστών (ΚΙΔΗΣΟ), τα όσα είπε περί μεταρρυθμίσεων ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς για όσα έγιναν επί της θητείας του.

Σχολιάζοντας το άρθρο του κ. Σαμαρά το ΚΙΔΗΣΟ αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι «αποτελεί πραγματική πρόκληση να εμφανίζεται σήμερα, για να δικαιολογήσει το γνωστό και άκρως βλαπτικό για την Ελλάδα δόγμα του “δεν συναινώ στο λάθος”, που εφήρμοσε από το 2010 έως το 2012 μέχρι να ανέβει στην εξουσία», σχολίαζει το ΚΙΔΗΣΟ προσθέτοντας ότι «στον καταιγισμό των επικοινωνιακών πυροτεχνημάτων των τελευταίων ημερών, σε μια χώρα με επικίνδυνη στασιμότητα, προστέθηκε και ο κατά διαστήματα “αντιμνημονιακός” και άλλοτε “μνημονιακός” κ. Σαμαράς. Με νέο ρόλο τώρα, αυτόν του “μεταρρυθμιστή”».

Το ΚΙΔΗΣΟ επισημαίνει πως όταν ζήτησε ο Γιώργος Παπανδρέου, το 2011, να υπάρχει τότε άμεση αναγκαιότητα μιας στοιχειώδους συνεννόησης με την αξιωματική αντιπολίτευση, ο κ. Σαμαράς μετέβαινε στο Ζάππειο για να παρουσιάσει τον τρόπο που θα μηδένιζε σε ένα χρόνο τα ελλείμματα. Αυτά που ο προκάτοχός του κ. Καραμανλής εκτόξευσε, απέκρυψε και πλαστογράφησε με τις συνέπειες που βιώνουν οι πολίτες μέχρι σήμερα.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...