Ο Κοντονής ετοιμάζει την αναβολή του τελικού

Ο Κοντονής ετοιμάζει την αναβολή του τελικού

Κατηγορία

christos.papad…
Παρασκευή 06/05/2016 – 14:32

Ο Κοντονής ετοιμάζει την αναβολή του τελικού

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ                                                                                              

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σταύρος Κοντονής ασχολείται με τη σύνταξη και τη νομική διατύπωση της απόφασής του να μην διεξαχθεί ο τελικός του κυπέλλου, έπειτα από την αθέτηση εκ μέρους της ΕΠΟ των συμφωνηθέντων κυρίως σε ό,τι αφορά το τιμ του διαιτητή Σιδηρόπουλου.

Η σωστή νομική τεκμηρίωση της αναβολής εκ μέρους του υφυπουργείου είναι απαραίτητη, αφού δεν πρέπει να δοθεί στην ομοσπονδία η αφορμή να επικαλεστεί παραβίαση του αυτοδιοίκητου και συνεπακόλουθα να τεθεί εκ νέου θέμα Grexit από τη FIFA.

Ο Σταύρος Κοντονής αναμένεται να επικαλεστεί θέμα δημόσιας τάξης και ασφάλειας λόγω του «τεταμένου κλίματος» που προκάλεσε ο χθεσινοβραδινός ανηλεής «ρουκετοπόλεμος» ανακοινώσεων μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού.

Σε αυτήν την «ντρίμπλα» Κοντονή, που δεν μπορεί φυσικά να επικαλεστεί θέμα διαιτησίας, αρωγός στάθηκαν και οι γενικότερες πολιτικές και κοινωνικές συνθήκες με τις απεργιακές κινητοποιήσεις που έχουν νεκρώσει τα πάντα στη χώρα.

Κανονικά οι προετοιμασίες στο ΟΑΚΑ για τον τελικό

Εκεί που όλα έδειχναν πως ο τελικός του Κυπέλλου θα διεξαγόταν το Σάββατο, τα πάντα μπορούν τα τιναχθούν στον αέρα μετά τις εξελίξεις της Πέμπτης.

Οι οργανωτές, ωστόσο, μέχρι να βγουν επίσημες ανακοινώσεις, πρέπει να ολοκληρώσουν όλες τις τυπικές διαδικασίες.

Αυτές αφορούν την προετοιμασία στα δημοσιογραφικά, τις αίθουσες που θα φιλοξενήσουν τις δυο ομάδες, την αίθουσα Τύπου και άλλα.

Ο ΟΤΕ TV διαψεύδει ότι ζήτησε αλλαγή ημερομηνίας του τελικού Κυπέλλου

Σε κατηγορηματική διάψευση για τα περί αιτήματος του OTE TV για μετάθεση του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ από το Σάββατο στην Κυριακή προχώρησαν οι άνθρωποι της συνδρομητικής πλατφόρμας.

Αιτία, οι πληροφορίες που διέρρευσαν την Πέμπτη, βάσει των οποίων οι άνθρωποι του καναλιού που έχει τα δικαιώματα μετάδοσης του αγώνα ζήτησαν από την ΕΠΟ την αναβολή κατά 24 ώρες, λόγω της απεργίας των δημοσιογράφων που έχει κηρύξει η ΠΟΕΣΥ.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ομοσπονδία απέρριψε αυτό το αίτημα, διότι την Κυριακή ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, θα απουσιάζει στο εξωτερικό λόγω ανειλλημένων υποχρεώσεων.

Όπως τονίζουν χαρακτηριστικά από τον OTE TV, υπάρχει απόλυτος σεβασμός στο δικαίωμα της απεργίας των δημοσιογράφων και δεν υπήρξε ποτέ αίτημα μετάθεσης του τελικού.

Πηγή: Filathlos.gr

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...