Ο Μπαράκ Ομπάμα στην Έλεν ΝτιΤζένερις – Το ερωτικό ποίημα στη Μισέλ και η σέλφι! (Βίντεο)

Ο Μπαράκ Ομπάμα στην Έλεν ΝτιΤζένερις – Το ερωτικό ποίημα στη Μισέλ και η σέλφι! (Βίντεο)

Κατηγορία

eri200
Παρασκευή 12/02/2016 – 22:36

obama degeneris

Παρουσία στο στούντιο της Έλεν ΝτιΤζένερις βρέθηκε ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, σε μία απολαυστική συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, που περιελάμβανε τα πάντα, από ερωτικά ποιήματα, μέχρι και σέλφι!

Η φετινή γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου δεν θα βρει μαζί τον Μπαράκ Ομπάμα και τη σύζυγό του, Μισέλ, όμως ο αμερικανός πρόεδρος της έχει ετοιμάσει μία μεγάλη έκπληξη στον Λευκό Οίκο, μόλις επιστρέψει. Μάλιστα, της έγραψε και ένα ρομαντικό ποίημα, το οποίο απήγγειλε στον «αέρα» της εκπομπής.

Η παρουσιάστρια ρώτησε τον αμερικανό πρόεδρο για τα επόμενα σχέδιά του, όταν τελειώσει η θητεία του στον Λευκό Οίκο, τον Δεκέμβριο του 2016. «Εγώ και η Μισέλ είμαστε επιδέξιοι στο να παρακινούμε τους νέους ανθρώπους», απάντησε ο Μπαράκ Ομπάμα αναφερόμενος στο «My Brother’s Keeper», μία πρωτοβουλία που εγκαινίασε ο ίδιος, με αναφορές στους νεαρούς αφροαμερικανούς που «διψούν» να κατακτήσουν τους στόχους τους. «Θέλουμε να εκπαιδεύσουμε την επόμενη γενιά»,  πρόσθεσε.

Η ΝτιΤζένερις του πρότεινε να γίνει συμπαρουσιαστής της στην εκπομπή, ωστόσο ο Ομπάμα αρνήθηκε επειδή εκείνη του είπε ότι απαραίτητο προαπαιτούμενο για τη «θέση» είναι να ξέρει να χορεύει.

 

obama

 

Μετά το τέλος της εκπομπής η παρουσιάστρια «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την σέλφι φωτογραφία μαζί με τον αμερικανό πρόεδρο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Ομπάμα στις πιο προσωπικές του στιγμές – Ο… πλανητάρχης όπως δεν τον έχετε ξαναδεί (Φωτογραφίες)

Ποιος είναι πιο άτακτος; George Clooney και Rihanna παίζουν το παιχνίδι της αλήθειας (video)

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...