Ο δήμος Ναυπακτίας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του (Βίντεο-Φωτο)

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε σήμερα το μεσημέρι ο δήμος Ναυπακτίας στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στο Ξενία.

Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγ.Βλασίου κ.κ.Ιερόθεος,ενώ παρέστη ο δήμαρχος Ναυπακτίας Τ.Λουκόπουλος,ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γ.Σιαμαντάς,αντιδήμαρχοι,δημοτικοί σύμβουλοι και φυσικά οι εργαζόμενοι σε όλες τις υπηρεσίες του δήμου Ναυπακτίας.

Στον σύντομο λόγο του ο Μητροπολίτης κ. Ιερόθεος αναφέρθηκε στο έργο που επιτελούν οι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες του δήμου με την παραίνεση να συνεχίσουν να εργάζονται με χαμόγελο,έτσι ώστε αυτό να περνά και στους πολίτες.

Ο Τ.Λουκόπουλος δήμαρχος Ναυπακτίας αναφέρθηκε στην κακή συγκυρία στην οποία βρέθηκε η νέα δημοτική αρχή με την ανάληψη των καθηκόντων της,ενώ απήθυνε ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον τρόπο με τον οποίο οι υπάλληλοι του δήμου εργάζονται,ενώ ευχήθηκε καλή διάθεση για το καλό των πολιτών,ενώ δεν παρέλειψε την καθιερωμένη ατάκα του,μαθηματικού τύπου για τον δήμο Ναυπακτίας για πρόσθεση εσόδων,αφαίρεση ελλειμάτων,πολλαπλασιασμό έργων και διαίρεση προβλημάτων.

Το τυχερό φλουρί που έτυχε σε εργαζόμενη της τεχνικής υπηρεσίας το οποίο μεταφράζεται σε μία διήμερη διαμονή σε ξενοδοχείο της Ορεινής Ναυπακτίας.

DSC_0360 DSC_0361 DSC_0362 - Αντίγραφο DSC_0369 DSC_0371 DSC_0380 DSC_0382 DSC_0387 DSC_0394

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...