Ο “εξολοθρευτής” τα έβαλε με… ελέφαντα! (Βίντεο)

Τετάρτη 01/06/2016 – 21:26Τα χρειάστηκε ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ καθώς επέλεξε να πάει για σαφάρι στη Νότια Αφρική αλλά… υπολόγισε χωρίς τον εξαγριωμένο ελέφαντα.
Ο διάσημος ηθοποιός και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια έζησε τον τρόμο όταν του επιτέθηκε ένας ελέφαντας, ωστόσο, θέλησε να μοιραστεί τη μοναδική αυτή εμπειρία με τους διαδικτυακούς τους φίλους, «ανεβάζοντας» το βίντεο από το τρομερό σαφάρι στα social media.
Στο βίντεο που αναρτήθηκε στους λογαριασμούς του Σβαρτσενέγκερ στο Twitter και το Instagram φαίνεται ένας ελέφαντας να χτυπάει με τους χαυλιόδοντές του το καπό ενός ανοικτού τζιπ 4X4, στο οποίο επέβαινε ο ηθοποιός.
«Θα μας επιτεθεί», ακούγεται μια φωνή από το εσωτερικό του οχήματος. Το τεράστιο ζώο στο τέλος οπισθοχωρεί και κατόπιν δείχνει να παρακάμπτει το τζιπ. «Ήταν απλά περίεργος», εξηγεί ο ξεναγός εμφανώς ανακουφισμένος. Ωστόσο, το αίσθημα ανακούφισης θα διαρκέσει λίγο και θα το διαδεχθεί ο φόβος αφού ο ελέφαντας προσεγγίζει στη συνέχεια με επικίνδυνες διαθέσεις το όχημα από πίσω, προτού επιτεθεί εκ νέου. 
«Σκ…», ακούγεται στο βίντεο και το τζιπ ξεκινάει με ταχύτητα, ενώ το ακολουθεί τρέχοντας το επιβλητικό παχύδερμο.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...