Πέντε τεχνολογικοί μύθοι καταρρίπτονται

Πέντε τεχνολογικοί μύθοι καταρρίπτονται
Ειδικοί στην τεχνολογία καταρρίπτουν μύθους και λάθη που οι χρήστες κάνουν συνεχώς όταν χρησιμοποιούν προϊόντα τεχνολογίας.

Διαβάστε για πέντε διαδεδομένους τεχνολογικούς μύθους!

Οι ιοί και τα Mac
Είναι λάθος να πιστεύει κανείς ότι οι υπολογιστές της Apple δεν μπορούν να κολλήσουν ιούς. Σίγουρα δεν είναι τόσο εύκολο όσο στα PC, όμως ακόμη και η ιστοσελίδα της Apple το παραδέχτηκε μετά την επίθεση με ιό Trojan, που χτύπησε χιλιάδες υπολογιστές Mac το 2012.

Ιδιωτική ιντερνετική περιήγηση
Είναι λάθος να πιστεύετε ότι η περιήγηση σε private mode είναι ινκόγνιτο. Δεν είναι! Όταν περιηγείστε στο διαδίκτυο σε private mode, τότε ο υπολογιστής δεν καταγράφει στο ιστορικό τις ιστοσελίδες που επισκεφτήκατε. Όμως η ταυτότητά σας δεν είναι ανώνυμη, οπότε καλύτερα να μην επισκέπτεστε ιστοσελίδες που δεν πρέπει από υπολογιστές που δεν πρέπει.

Αφήστε το smartphone στην πρίζα
Είναι λάθος να πιστεύετε ότι το να διατηρείτε το smartphone σας στη φόρτιση καταστρέφει την μπαταρία του, δεν ισχύει. Τα περισσότερα smartphones λειτουργούν με μπαταρίες οι οποίες είναι αρκετά έξυπνες για να γνωρίζουν ότι πρέπει να σταματήσουν να φορτίζουν όταν έχουν φτάσει στο 100%.

Η αποφόρτιση της μπαταρίας
Επίσης, είναι μύθος ότι δεν πρέπει να βάλετε το τηλέφωνό σας στη φόρτιση πριν η μπαταρία αδειάσει τελείως.

Σβήστε τον υπολογιστή
Τέλος, είναι μύθος να πιστεύετε ότι δεν πρέπει να σβήνετε τον υπολογιστή σας κάθε νύχτα. Το αντίθετο μάλιστα. Είναι καλό να σβήνει το PC τακτικά.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...