Πέρασε από το Νεοχώρι η ΑΕΜ…

Μεγάλη νίκη σημείωσε η ΑΕΜ αν και λαβωμένη αφού δεν είχε στη διάθεση της επτά βασικούς ποδοσφαιριστές που απουσίαζαν λόγω τραυματισμών ή καρτών. Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν πλήρης σε ένα κατάμεστο γήπεδο αν και οι καιρικές συνθήκες ήταν άσχημες. Αυτό όμως δεν εμπόδισε την ομάδα του Μεσολογγίου να περάσει με 0-2 από το Νεοχώρι και να σκαρφαλώσει στη πρώτη θέση του πίνακα της βαθμολογίας. Σημαντική νίκη για τους φιλοξενούμενους που προέρχονταν από ήττα από τον Προμηθέα και με κακή ψυχολογία αντίθετα με τον Όμηρο που προερχόταν από την νίκη στο Παπαχαραλάμπειο. Το παιχνίδι διεξήχθη κάτω από την επιτήρηση αστυνομικών δυνάμεων που δεν χρειάστηκαν ουσιαστικά να παρέμβουν παρά μόνο σε μια στιγμή έντασης στις κερκίδες του γηπέδου που με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων σταμάτησε αμέσως.

Η ομάδα του Βασίλη Ξανθόπουλου πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων σε ένα “φτωχό” σε φάσεις πρώτο ημίχρονο. Ο Γκάτσης με κοντινό πλασέ στο 35΄ άνοιξε το σκορ και στο 40΄ ο Βαβάτσικος από το κέντρο πέρασε όποιον αντίπαλο βρήκε μπροστά του και με πλασέ έκανε το 0 – 2.

Το φιλμ του αγώνα:

7΄ Σέντρα Λαγού ο Αποστολίδης δεν πιάνει καλά την κοντινή κεφαλιά και η μπάλα περνάει άουτ.
13΄ Φάουλ του Κρούτη η μπάλα πέρασε άουτ.
27΄ Γύρισμα Λαγού ο Τσάμης δεν πρόλαβε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.
35΄ Γκολ. Ο Νικολόπουλος κλέβει τη μπάλα στο κέντρο, προχωράει και πιάνει το δυνατό σουτ που διώχνει ο Ζέρβας και η μπάλα καταλήγει στο Γκάτση που από κοντά κάνει το 0 – 1.
39΄ Φάουλ Καρύμπα κεφαλιά του Τσάμη περνάει άουτ.
40΄ Γκολ. Λάθος στο κέντρο από τους παίκτες του Ομήρου ο Βαβάτσικος παίρνει τη μπάλα, περνάει όλους τους αντιπάλους που βρήκε μπροστά του και με κοντινό πλασέ κάνει το 0 – 2.
43΄ Μπάσιμο του Αποστολίδη από αριστερά και γύρισμα στον Καβαλιέρη που πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι αλλά πλάσαρε παράλληλα στην εστία.
45΄ Αντεπίθεση για τον Όμηρο με τρεις παίκτες εναντίον ενός, όμως ο Λαγός δεν πασάρει στον ξεμαρκάριστο Καβαλιέρη, αλλά σουτάρει πάνω στον αμυντικό.
48΄ Σουτ του Κρούτη απέκρουσε ο Ζέρβας.
53΄ Φάουλ του Καρύμπα έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Δουλιώτης.
55΄ Ψηλοκρεμαστό σουτ του Καρύμπα πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι.
58΄ Ο Γιάννης Πασπαλιάρης βγαίνει στην αντεπίθεση και πιάνει το σουτ που αποκρούει ο Ζέρβας.
70΄ Κάθετη Αγγέλη στο Λαγό που βγαίνει τετ α τετ με το Δουλιώτη, όμως προσπαθεί να τον περάσει και ο τερματοφύλακας της Α.Ε.Μ. έδιωξε σε πλάγιο.
71΄ Σέντρα Καρύμπα κεφαλιά του Γατσώρη πέρασε άουτ.
75΄ Σέντρα του Καβαλιέρη κεφαλιά του Σεραφίγγου περνάει άουτ.
80΄ Απευθείας κόρνερ του Καρύμπα διώχνει στο πρώτο δοκάρι ο Δουλιώτης.

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Δημήτρης Θεοδοσίου): Ζέρβας, Μπαλαούρας, Τσιρώνης, Γατσώρης, Βαλτογιάννης Κ. (60΄ Αγγέλης), Τσάμης, Λαγός, Σαμψώνας (46΄ Σεραφίγγος), Αποστολίδης (78΄ Στραβοδήμος), Καρύμπας, Καβαλιέρης.

Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Βασίλης Ξανθόπουλος): Δουλιώτης, Πασπαλιάρης Ι. (87΄ Μακρής), Αντωνόπουλος, Γαρούφης, Δερβίσης, Πέκεζ, Νικολόπουλος (77΄ Ντζιμάνης), Γκάτσης, Γαβρίνας, Βαβάτσικος (58΄ Θεοδωρίδης), Κρούτη.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...