Παίκτης του Ναυπακτιακού ο Π.Παπαποστόλου, Δείτε το έγγραφο που του επιτρέπει την μετακίνηση του .

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Στο Ναυπακτιακό θα συνεχίζει την καριέρα του  για το επόμενο της περιόδου ο τέως τεχνικός – παίκτης του Ατρόμητου Αντιρρίου Π.Παπαποστόλου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Nafpaktianews.gr ο έμπειρος ποδοσφαιριστής και προπονητής των επιτυχιών τα τελευταία τέσσερα χρόνια του Ατρομήτου, επιστρέφει στην ομάδα που παλαιότερα αγωνίστηκε μαζί στις Εθνικές κατηγορίες βοηθώντας την να επιστρέψει σε αυτές.

Ακόμη δεν έχουν υπάρξει επίσημες ανακοινώσεις από τις δύο πλευρές κάτι που αναμένεται εντός της ημέρας, απ’ ότι φαίνεται το συγκεκριμένο «παραθυράκι» στην εγκύκλιο της ΕΠΟ  για μετεγγραφές ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών το γνώριζαν καλά και οι δύο διοικήσεις και δεν είχαν προχωρήσει νωρίτερα στην συμφωνία, θέλοντας θεωρητικά πάντα με αυτό τον τρόπο να αφήσουν τον Περικλή Παπαποστόλου να πετύχει τον στόχο του σαν προπονητής του Ατρομήτου να συμμετάσχει στα μπαράζ.

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι στην διάθεση του Δημήτρη Θεοδοσίου για την πρεμιέρα των play off όπου και θα αντιμετωπίσει την πρώην του ομάδα.

Δείτε το έγγραφο της ΕΠΟ

papa



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...