Παιδί – «τέρας» μεγάλωσαν ο Τομ Κρουζ και η Κέιτι Χόλμς

Παιδί – «τέρας» μεγάλωσαν ο Τομ Κρουζ και η Κέιτι Χόλμς

Κατηγορία

eri200
Δευτέρα 18/04/2016 – 22:18

tomsur

Δέκα ετών έγινε η Σούρι, η κόρη του Τομ Κρουζ και της Κέιτι Χολμς και αντί για το «Happy Birthday» τα μίντια απορούν με τον χαρακτήρα της. «Κακομαθημένη», «σατανική» και «τέρας», είναι μόνο μερικά από τα κακεντρεχή σχόλια που έγραψαν για εκείνη τα μίντια.

Μα γιατί τόση αυστηρή κριτική σε ένα μικρό παιδί;

«Ο Κρουζ και η Χολμς έκαναν μαζί ένα παιδί-τέρας», γράφει η online έκδοση της Madame Figaro και εξηγεί:

«Είχε εμμονή με τα παπούτσια από την ηλικία των τριώ ετών, βασάνιζε τους σωματοφύλακές της όταν ήταν τεσσάρων, αυταρχική με τα παιδιά στην παιδική χαρά σε ηλικία οκτώ ετών και με στιλ πάπισσας στα δέκα. Γιατί είναι τόσο κακιά;» διερωτάται το περιοδικό.

s1

Όταν ήταν τεσσάρων ετών, η Σούρι πέταξε τα διαμαντένια σκουλαρίκια της στην τουαλέτα του σχολείου γιατί της φάνηκε αστείο. Η μικρή είχε πάντα προσωπική νταντά, έναν σωματοφύλακα και έναν σοφέρ!

s2

Σε ηλικία πέντε ετών η Σούρι είχε παπούτσια αξίας 150.000 δολαρίων μέσα στην ντουλάπα της. Τα αγαπημένα της ρούχα είναι η καμπαρντίνα Burberry, η τσάντα της Ferragamo και τα τακούνια Louboutin.

s3

Η Σούρι Κρουζ είναι ένα μοναχικό παιδί και σύμφωνα με πρώην νταντά της, «δεν δέχεται ποτέ το όχι ως απάντηση», ενώ κακομεταχειρίζεται συνεχώς τους τους γονείς της, τους υπηρέτες και τους σωματοφύλακες.

s4

Και ποιος φταίει για την ανατροφή της Σούρι; Οι γονείς της που την κακοέμαθαν…

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...