Πανευρωπαϊκή καμπάνια για τις γερμανικές αποζημιώσεις

«Από τη δική μας την πλευρά, της διακομματικής, θα υπάρξει μία καμπάνια σε ευρωπαϊκό επίπεδο και μέσα στην ίδια τη Γερμανία που έχουμε πάρα πολλούς υποστηρικτές, οι οποίοι λένε ότι πρέπει να απαλλάξουν τις νεότερες γερμανικές γενιές από τις απίστευτες αυτές θηριωδίες που έχουν διαπράξει οι ναζί».

Τα παραπάνω δήλωσε ο πρόεδρος της διακομματικής επιτροπής για τις γερμανικές αποζημιώσεις, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, μιλώντας στον Real Fm 97,8.

«Το ζήτημα αυτό άπτεται των διακρατικών σχέσεων δεν είναι ένα απλό ζήτημα, αλλά δεν μπορεί το γερμανικό κράτος να εφαρμόζει για τον εαυτό του μία απαράδεκτη ασυλία η οποία δεν πατάει πουθενά», σημείωσε ο πρόεδρος της διακομματικής επιτροπής για τις γερμανικές αποζημιώσεις.

Ερωτηθείς για το αν θα δημιουργηθεί μία κοινή στρατηγική από όλα τα κόμματα για τη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης απάντησε ότι «δεν υπάρχει κανένας λόγος για να μη δημιουργηθεί, είναι πολύ κακό να κάνεις αντιπολίτευση στην κυβέρνηση ξεχνώντας ότι το πόρισμα αυτό είναι προϊόν εργασιών.

Δεν έχουν κανένα λόγο να μην συμφωνούν» και πρόσθεσε ότι εντάσεις «έχουν δημιουργηθεί την τελευταία στιγμή στα πλαίσια μίας τυφλής αντιπολιτευτικής τακτικής».

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...