Πιτ και Τζολί τσακώνονται για το ποιος φέρνει περισσότερα χρήματα στο σπίτι

Τετάρτη 15/06/2016 – 18:30Pitt-JolieΗ πολυμελής οικογένεια του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί διάγει πολυδάπανο βίο και ως εκ τούτου, το «ταμείο» χρειάζεται συχνά ανεφοδιασμό. Σύμφωνα με δημοσίευμα του RadarOnline αυτός είναι ο λόγος που το ζευγάρι έχει συχνούς καβγάδες.
Ο Μπραντ Πιτ ανησυχεί καθώς η Αντζελίνα επιθυμεί να ασχολείται με τα δικά της πρότζεκτ, δηλαδή να δημιουργεί τις δικές της ταινίες και απορρίπτει προτάσεις να πρωταγωνιστήσει σε ταινίες που θα απέφεραν εκατομμύρια στα ταμεία της οικογένειας.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές το ζευγάρι έχει τρομερά έξοδα με δεκάδες σπίτια και υπερβολικές δαπάνες. Μάλιστα, μόλις πριν από λίγες μέρες πρόσθεσαν στην περιουσία τους ένα πανάκριβο σπίτι στη Μαγιόρκα αξίας 3,5 εκατ. Ευρώ.
Οι πρώτοι καβγάδες για το οικογενειακό τους ταμείο άρχισαν όταν η Αντζελίνα απέρριψε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο σίκουελ της ταινίας «Maleficent». Όπως αναφέρει το RadarOnline, αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Μπραντ Πιτ, καθότι πιστεύει πως δεν πρέπει να χάνεται καμία επαγγελματική ευκαιρία που θα καλύψει τις υπερβολικές δαπάνες των επόμενων χρόνων.
Πηγή από το οικείο τους περιβάλλον τονίζει πως: «Αυτό έχει αναστατώσει τον Μπραντ, ο οποίος επισημαίνει ότι η πολυμελής οικογένειά τους δεν είναι σε θέση να απορρίπτει πληρωμές μεγέθους 30 εκατομμυρίων δολαρίων».
 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...