Πλησιάζει τα πλέι οφ ανόδου ο Φαεθων Αντιρριου μετα το 60-72 επί του Ερμή

Μια ακόμα νίκη σημειωσε πριν από λίγο ο Φαέθων Αντιρριου και αυτή τη φορά μακριά από το γηπεδο του επί του Ερμή Πατρών με 60-72. Σε ενα ματς που οι δύο ομάδες ήσαν ισοβαθμες στη 4η θεση της βαθμολογικής καταταξης , οι πράσινοι μετα από ένα μουδιασμένο ξεκίνημα κυριως στο δεκάλεπτο (22-18), έβαλαν από νωρίς βάσεις για την τελική επικράτηση έχοντας επιθετικά σε μεγάλη μερα για ένα ακόμα ματς τους Παναγιωτόπουλο, Κολοβό, Κόκλα και Καποδίστρια M.  ειδικά στο δευτερο και τρίτο δεκάλεπτο, ενω και ο αρχηγός της Αντιρριωτικης ομάδας  Κατσούδας που φορτώθηκε νωρις με 4  φάουλ άντεξε μεχρι τελους και με κρίσιμους πόντους κράτησε το προβάδισμα της τελικής επικράτησης. Ολοι όσοι χρησιμοποιήθηκαν από το Θανο Ζάκκα πρόσφεραν τα μεγιστα για να πάρει η ομάδα το ροζ φύλλο αγώνα και πλέον όλη η προσοχή των Αντιρριωτών στρέφεται στο ματς του ερχόμενου Σαββάτου όπου ο Φαέθων υποδέχεται το Σκαγιοπουλειο (2η θεση) και σε περίπτωση νικηφόρου αποτελέσματος ίσως βρεθεί ακόμα και στην προνομιούχο τριάδα των πλέι οφ ανόδου ενώ απομένουν ακόμα 5 αγώνες με τρία ματς στο Αντιρριο (Σκαγιοπουλειο, Ερυμανθο, Κένταυρο) και δύο στην Πάτρα (με Φοίνικα Αγυιάς και Ψηλαλώνια).
Τα 10λεπτα:22-18, 36-38, 48-57, 60-72.
Διαιτητευσαν: Κωσταντινιδου-Αραβαντινος
ΕΡΜΗΣ (Καμπούρης): Γραμματικόπουλος 19, Καμπούρης, Παναγής 6 (2), Κρητικός 5, Χρυσόπουλος, Δροσίνης 8, Φραγκισκάτος 10, Τουβάκης 11, Αρναούτης.
ΦΑΕΘΩΝ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ (Ζάκκας): Καποδίστριας Σ., Κατσούδας 8 (2), Κολοβός 18 (4), Αποσκίτης 2, Κοκλας 12 (2), Παναγιωτόπουλος 18 (1), Καποδίστριας Μ. 10 (2), Γεωργόπουλος , Ευθυμιόπουλος, Τσάμης, Τσιλιγιάννης 4, Καλπουρζίνης.
Ευχαριστούμε την ιστοσελίδα στα γήπεδα της ΕΣΚΑΗ για τις φωτογραφίες
unnamed (8) unnamed (7) unnamed (6) unnamed (5)


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...