Ποια είναι τα πιο συνηθισμένα προβλήματα στο κρεβάτι… την ώρα του σεξ;

Ποια είναι τα πιο συνηθισμένα προβλήματα στο κρεβάτι… την ώρα του σεξ;

Κατηγορία

christos.papad…
Πέμπτη 18/02/2016 – 23:59

σεξ

Μπορεί να μην νιώθεις ότι η σεξουαλική σου ζωή έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα ή ότι χρήζει ανάγκη βοηθείας, ωστόσο υπάρχει κάτι που θα ήθελες να πηγαίνει ακόμα καλύτερα, αφού η έρευνα των σεξοθεραπευτών αυτό φαίνεται να αποκαλύπτει. Τι όμως είναι αυτό και τι λύσεις μπορείς να βρεις;

Σκέφτομαι συνεχώς διάφορα. Αυτό το λέει σίγουρα μια σκληρά εργαζόμενη γυναίκα ή μια μαμά! Δοκίμασε μερικά sex toys ή κάποιες νέες στάσεις και να είσαι σίγουρη ότι θα συγκεντρωθείς απόλυτα!

Είμαι άντρας, δεν κάνω αγκαλίτσες και φιλάκια. Ως γνωστόν, οι άντρες έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από τρυφερότητα. Βγάλτον από το συναισθηματικό αδιέξοδο δείχνοντας του εξτρά τρυφερότητα.

Πάντα εγώ παίρνω πρωτοβουλία. Αυτό το λένε συνήθως οι άντρες και, οκ, ας δείξουμε λίγη συμπόνοια! Δεν είναι κακό ούτε ανήθικο να του λες ότι θέλεις σεξ όταν πραγματικά το θέλεις.

Δεν κάνουμε προκαταρκτικά. Καμιά φορά το πάθος είναι τόσο μεγάλο που προχωράτε κατευθείαν στο προκείμενο. Τι γίνεται όμως με όλες τις υπόλοιπες φορές; Αν θέλεις παιχνίδια πριν το κυρίως θέμα, ξεκίνησέ τα εσύ και θα το πιάσει το υπονοούμενο.

Δεν υπάρχει συναισθηματική επαφή. Γυναικεία ατάκα, ξεκάθαρα. Πρόκειται για το λεγόμενο empty sex, το κενό, το οποίο θα καλύψετε αν κάνετε περισσότερη παρέα εκτός κρεβατοκάμαρας, αν βγαίνετε μαζί, αν συζητάτε πιο πολύ.

Η πίεση του να γίνουμε γονείς είναι αφόρητη. Καμιά φορά ο άντρας νιώθει σαν παραγωγός σπερματοζωαρίων και τίποτε άλλο, και αυτό δεν είναι μια ωραία αίσθηση. Εξάλλου το άγχος είναι ανασταλτικός παράγοντας όχι μόνο για το καλό σεξ αλλά και για τη γονιμότητα.

Με τα παιδιά στο σπίτι το σεξ είναι αδύνατο. Όταν θέλεις, μπορείς. Πηγαίνετε σε ξενοδοχείο, αφήστε τα παιδιά για λίγες ώρες σε κάποιον δικό σας άνθρωπο και αφεθείτε!

Δεν μου κάνει στοματικό σεξ. Ζήτησέ το. Απλά.

Δεν κάνουμε αρκετό σεξ. Συζήτησέ το. Μπορεί και ο άλλος να νιώθει ακριβώς το ίδιο.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...