Ποιος Έλληνας τραγουδιστής έγινε πατέρας για 4η φορά; (ΦΩΤΟ)

Τετάρτη 06/07/2016 – 20:37

tragoudistis

Ακόμη μία φορά επισκέφθηκε ο πελαργός τον Νεκτάριο Σφυράκη και τη σύζυγό του, Στέλλα Φιλίππου, αφού υποδέχθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης το τέταρτο παιδάκι τους, ένα υγιέστατο αγοράκι!

Κατά την έξοδό του από το μαιευτήριο, το ζευγάρι πόζαρε στο φακό και αναχώρησε μαζί με το νέο μέλος της οικογένειας για το σπίτι του, όπου το περίμεναν τα τρία παιδιά του.

Μόλις τον περασμένο Αύγουστο, το ζευγάρι είχε αποκτήσει δίδυμα, ενώ το 2012 είχε έρθει στον κόσμο ο τρίχρονος γιος τους, Μανόλης.

sf1

 «Μετά την έλευση των διδύμων, είχαμε αφοσιωθεί στα μωρά μας και δεν υπήρχε στο μυαλό μας κάτι άλλο. Είχαμε αποτοξινωθεί από το άγχος της εγκυμοσύνης και ήμασταν χαλαροί και χαρούμενοι. Τολμώ να πω πως η όμορφη οικογένεια που αποκτήσαμε μας έφερε γούρι και τύχη» είχε αναφέρει στο People o Νεκτάριος.

sf2

Καθώς η οικογένεια του Νεκτάριου Σφυράκη μεγάλωνε, το ίδιο συνέβη και στον οικονομικό προϋπολογισμό που συνεπάγεται μία οικογένεια με παιδιά. Ο ίδιος είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή «Με το Καλημέρα», ότι τα τελευταία χρόνια, εκτός από τα live στις πίστες και τα μαθήματα φωνητικής και κιθάρα, δραστηριοποιείται επαγγελματικά και στον τομέα των ασφαλειών.

sf3

«Τα τελευταία χρόνια είμαι και ασφαλιστικός σύμβουλος. Έπρεπε να κάτσω να διαβάσω ξανά, γιατί με τέσσερα live τον μήνα δεν βγαίνει», είχε πει ο τραγουδιστής.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...