Πούτιν: Δεν επιτρέπεται καμία καθυστέρηση στα έργα για το Μουντιάλ

Πούτιν: Δεν επιτρέπεται καμία καθυστέρηση στα έργα για το Μουντιάλ

Απομένουν 8 μήνες για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί για πρώτη φορά σε ρωσικό έδαφος με τους αγώνες να διεξάγονται σε 12 γήπεδα σε 11 πόλεις της αχανούς χώρας.

Τον περασμένο Ιούνιο η Ρωσία φιλοξένησε το Κύπελλο Συνομοσπονδιών, το οποίο τα τελευταία χρόνια αποτελεί ένα είδος πρόβας τζενεράλε, με τη διοργάνωση να κυλά ομάδα, να μην υπάρχουν φαινόμενα βίας (που είναι ένας μεγάλος πονοκέφαλος εν όψει του 2018) και τον πρόεδρο της FIFA Τζιάνι Ινφανίντο να μιλά για μια «μεγάλη επιτυχία».

Μόνο που τώρα που μπαίνουμε στην τελική ευθεία ο Βλάντιμιρ Πούτιν φρόντισε να στείλει μήνυμα εγρήγορσης προς όλους τους εμπλεκομένους.
«Σε γενικές γραμμές οι προετοιμασίες έχουν κυλήσει απολύτως ικανοποιητικά, αν και υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις. Αν όμως χαλαρώσουμε τώρα, δεν θα μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε την αποστολή μας», είπε σε συνέντευξη του στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS και πρόσθεσε με νόημα:

«Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο το να μπορέσουμε να βρούμε λύσεις για τα όποια προβλήματα προκύψουν, τώρα που είμαστε στο τελικό στάδιο, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί για να κυλήσουν όλα ομαλά…».

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/303814-Poytin-Den-epitrepetai-kamia-kathysterese-sta-erga-gia-to-Moyntial ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...