Πούτιν: οι Τάταροι της Κριμαίας δεν πρέπει να γίνουν θέμα για παζάρι στις διαφορές της Ρωσίας και της Ουκρανίας

Πούτιν: οι Τάταροι της Κριμαίας δεν πρέπει να γίνουν θέμα για παζάρι στις διαφορές της Ρωσίας και της Ουκρανίας
Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαδίμιρ Πούτιν δήλωσε ότι δεν πρέπει να επιτραπεί ο λαός της Κριμαίας να γίνει θέμα για παζάρι στις διαφορές της Ρωσίας και της Ουκρανίας, μεταδίδει το πρακτορείο RIA NOVOSTI.
“Είμαστε έτοιμοι να συνεργαζόμαστε με όλους τους ανθρώπους οι οποίοι ειλικρινά, και το υπογραμμίζω, προσπαθούν ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να ζήσουν καλύτερα στα εδάφη τους. Σε καμία περίπτωση όμως, κανένας και όλοι εμείς δεν μπορούμε να επιτρέψουμε ο λαός των Τατάρων της Κριμαίας να γίνει θέμα για παζάρι σε κάποιες διαφορές, καθώς και στις διακρατικές διαφορές, και ειδικά σε κάποιες διαφορές, ας πούμε, μεταξύ της Ρωσίας και της Ουκρανίας “, είπε ο Πούτιν στη συνάντηση με εκπροσώπους των Τατάρων της Κριμαίας της Παρασκευή.

Ο επικεφαλής του κράτους υπογράμμισε ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν ήδη περάσει από χίλια βάσανα τις προηγούμενες δεκαετίες και τώρα “να τους σπρώχνουμε σε κάποιες διαφορές είναι απολύτως ανεπίτρεπτο “. Κατά τη γνώμη του Πούτιν, όλοι πρέπει να κατανοήσουν “ότι τα συμφέροντα των Τατάρων της Κριμαίας σήμερα είναι συνδεδεμένα με τη Ρωσία “. “Απαγορεύεται να προστατεύει κανείς τα συμφέροντα των άλλων ή και τρίτων χωρών, αν εκμεταλλεύεται τον παράγοντα των Τατάρων της Κριμαίας “, υπογράμμισε ο Πούτιν. Κατά τη γνώμη του, θα είναι μόνο προς το κακό του λαού.

Ο Πρόεδρος επιβεβαίωσε ότι η Ρωσία θα κάνει τα πάντα για να νιώσουν οι άνθρωποι πλήρεις ιδιοκτήτες των εδαφών τους.

ΡΩΣΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...