Προσήχθη ο ταξιτζής που παρέλαβε τον Μαζιώτη

Προσήχθη ο ταξιτζής που παρέλαβε τον Μαζιώτη
Ερευνάται αν έφυγε επειδή φοβήθηκε ή αν προσπάθησε να διαφύγει επειδή είναι συνεργός του Μαζιώτη

Στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία ανακρίνεται ο οδηγός του ταξί στο οποίο προσπάθησε να μπει ο καταζητούμενος τρομοκράτης Νίκος Μαζιώτης κατά τη διάρκεια της επιχείρησης για τη σύλληψή του. Όταν άρχισαν να σφυρίζουν ολόγυρα οι σφαίρες, ο οδηγός είχε πατήσει γκάζι και είχε εξαφανιστεί.

Όμως, από τον αριθμό κυκλοφορίας του ταξί, οι αστυνομικοί ήρθαν σε επαφή με το κέντρο των ραδιοταξί και πληροφορήθηκαν ότι κινούνταν στην περιοχή του Περιστερίου. Εκεί τον βρήκαν και τον προσήγαν στη ΓΑΔΑ, όπου ερευνάται αν έφυγε επειδή φοβήθηκε ή αν προσπάθησε να διαφύγει επειδή είναι συνεργός του Μαζιώτη και τον περίμενε επί τούτου για να τον φυγαδεύσει.

Στο μεταξύ, ο 29χρονος ειδικός φρουρός Νίκος Παναγιωτόπουλος που συμμετείχε στην επιχείρηση «Θησέας» και τραυματίστηκε στον αριστερό μηρό από τη σφαίρα του καταζητούμενου τον οποίο καταδίωξε βοηθώντας τους συναδέλφους του, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου 401 ΓΣΝΑ. Το βλήμα του προκάλεσε διαμπερές τραύμα, ενώ δέχθηκε άλλο ένα στο ύψος του θώρακα, που όμως σφηνώθηκε στο αλεξίσφαιρο γιλέκο του σώζοντας τη ζωή του! Στο νοσοκομείο τον επισκέφθηκε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Βασίλης Κικίλιας που ενημερώθηκε για όσα είχαν συμβεί από τη ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ..

Ο 19χρονος Αυστραλός τουρίστας που δέχθηκε «αδέσποτη» σφαίρα κατά την διάρκεια της συμπλοκής, διακομίστηκε στον Ερυθρό Σταυρό, όπου οι γιατροί περιποιήθηκαν το τραύμα που φέρει στο δεξιό πόδι και παραμένει για νοσηλεία. Αντίθετα, ο Γερμανός που τραυματίστηκε ελαφρότερα ζήτησε να μην τον μεταφέρουν σε νοσοκομείο, αλλά στο κρουαζιερόπλοιο με το οποίο είχε έρθει σήμερα στην Ελλάδα.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...