Προφυλακιστέα η 37χρονη που βιντεοσκοπούσε την 8χρονη ανιψιά της να χαϊδεύεται (Βίντεο & Εικόνες)

Προφυλακιστέα η 37χρονη που βιντεοσκοπούσε την 8χρονη ανιψιά της να χαϊδεύεται (Βίντεο & Εικόνες)

Κατηγορία

christos.papad…
Τρίτη 17/05/2016 – 19:52

Προφυλακιστέα η 37χρονη που βιντεοσκοπούσε την 8χρονη ανιψιά της να χαϊδεύεται (Βίντεο & Εικόνες)

ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ – «ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ» ΕΙΠΕ Η ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΗ                                 

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε η 37χρονη που πριν από μερικές ημέρες συντάραξε την τοπική κοινωνία της Πάτρας με την αποκάλυψη ότι κατεύθυνε την 8χρονη ανιψιά της να χαϊδεύεται σε επίμαχα σημεία του σώματος της για να τη βιντεοσκοπεί.

Η θεία με την αρρωστημένη δράση οδηγήθηκε στο δικαστικό μέγαρο της Πάτρας προκειμένου να απολογηθεί και κρίθηκε προφυλακιστέα με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Κατά την απολογία της προσπάθησε να υποβαθμίσει το φρικιαστικό περιστατικό, υποστηρίζοντας ότι λατρεύει την ανιψιά της και πως δεν έκανε κάτι κακό στο παιδί. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες δήλωσε μεταμέλεια σε ότι αφορά την πράξη της βιντεοσκόπησης  αναφέροντας χαρακτηριστικά «Δεν θα το ξανακάνω».

Την ίδια ώρα, σοκ προκαλούν οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της υπόθεσης που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Εκτός από τα βίντεο με το κοριτσάκι να χαϊδεύει το σώμα του, ύστερα από προτροπή της θείας του, φαίνεται ότι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν dvd με πορνογραφικό υλικό.

Η κατηγορούμενη για πράξη κακουργηματικού χαρακτήρα, είναι αδελφή της μητέρας της ανήλικης και έμενε αρκετές ώρες μαζί της για να την προσέχει.

Η 8χρονη με εισαγγελική εντολή, έχει απομακρυνθεί από την οικογένειά της. Αρχικά, μεταφέρθηκε στην Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, όπου εξακολουθεί να παρακολουθείται από ειδικούς ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αναζητείται ίδρυμα για να την φιλοξενήσει.

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...