Πρωταθλήτρια για 4η σεζόν η Μπάγερν

Πρωταθλήτρια για 4η σεζόν η Μπάγερν

Κατηγορία

phpanos
Κυριακή 08/05/2016 – 15:10

Μπάγερν

Την πίκρα του αποκλεισμού από την Ατλέτικο Μαδρίτης στους ημιτελικούς του Champions League απάλυνε κάπως η Μπάγερν με την κατάκτηση του τίτλου στη Bundesliga.

Οι Βαυαροί επικράτησαν με 2-1 στην έδρα της Ινγκολστατ και για 4η διαδοχική χρονιά στέφθηκαν πρωταθλητές Γερμανίας, μία αγωνιστική πριν το φινάλε της περιόδου. Και τα δύο γκολ της ομάδας του Πεπ Γκουαρντιόλα στο «Audi Sportpark» πέτυχε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, το πρώτο με πέναλτι στο 15΄ και το δεύτερο στο 32΄. 

Αυτό που σημάδεψε, πάντως, την 33η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος ήταν το «ντου» των οπαδών της Στουτγκάρδης στον αγωνιστικίο χώρο μετά την ήττα της ομάδας τους από τη Μάιντς με 1-3, που την έφερε σχεδόν και με τα δύο πόδια στη δεύτερη κατηγορία.

Με την ολοκλήρωση του αγώνα ακολούθησαν σκηνές που δεν συνηθίζονται στα γερμανικά γήπεδα, καθώς αγανακτισμένοι φίλαθλοι της ιστορικής ομάδας, οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, μπήκαν στο γήπεδο με… άγριες διαθέσεις. Αφού έφτασαν ανενόχλητοι κοντά στους παίκτες τους ζητούσαν σε έντονο ύφος το λόγο για την εικόνα της ομάδας, ενώ κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές έτρεξαν προς τα αποδυτήρια για να γλιτώσουν τα χειρότερα.

Χαμός για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και την παραμονή. Η Γκλάντμπαχ πέτυχε μεγάλη νίκη με ανατροπή στην έδρα της κόντρα στην Λεβερκούζεν και αγκάλιασε την 4η θέση, την ώρα που η Σάλκε «αυτοκτόνησε» κόντρα στην Άουγκσμπουργκ στην «Veltins Arena» (1-1). 

Η Χοφενχάιμ θα περιμένει την τελευταία αγωνιστική για να μάθει εάν θα σωθεί μετά την ήττα από το καταδικασμένο Ανόβερο (0-1), ενώ η Αϊντραχτ πέτυχε τεράστια νίκη επί της Ντόρτμουντ με 1-0  κι αν πάρει το «τρίποντο» την τελευταία αγωνιστική τότε και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Bundesliga άσχετα με το τι θα γίνει στα υπόλοιπα παιχνίδια. Το έργο της ομάδας της Φρανφούρτης, πάντως, δεν θα είναι καθόλου εύκολο απέναντι στη Βέρντερ Βρέμης στο φινάλε της περιόδου, καθώς και οι «πράσινοι» στο ματς αυτό παίζουν την ύπαρξή τους.

Όλα τα αποτελέσματα της 33ης αγωνιστικής:

 
Σάλκε-Άουγκσμπουργκ 1-1 
Γκλάντμπαχ-Λεβερκούζεν 2-1 
Αμβούργο-Βόλφσμπουργκ 0-1 
Στουτγκάρδη-Μάιντς 1-3 
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Ντόρτμουντ 1-0 
Κολωνία-Βέρντερ Βρέμης 0-0 
Ανόβερο-Χόφενχαϊμ 1-0 
Χέρτα Βερολίνου-Ντάρμσταντ 1-2 
Ίνγκολσταντ-Μπάγερν Μονάχου 1-2 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...