Πρώτη προπόνηση για τον Α.Ο. Χάλκειας στο βοηθητικό Τρικόρφου. Βίντεο-Δηλώσεις προέδρου

Πρώτη προπόνηση χθες Τρίτη 20 Οκτωβρίου στο βοηθητικό Τρικόρφου για τον Α.Ο. Χάλκειας. Η ομάδα έως ότου ολοκληρωθούν οι εργασίες που ξεκίνησαν χθες στο γήπεδο της Γαβρολίμνης  για την τοποθέτηση χλοοτάπητα θα χρησιμοποιεί το βοηθητικό . Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι της ομάδας σε αυτή τη προσωρινή μετάβαση τους στο γήπεδο Τρικόρφου  είναι ο  χώρος των αποδυτηρίων.

Έγινε πρόταση από τους ανθρώπους της ομάδας να χρησιμοποιηθεί η αποθήκη του σχολείου η οποία θα ανακαινιστεί με προσωπική εργασία των ανθρώπων της ομάδας. Αύριο Πέμπτη ο πρόεδρος της κοινότητας  έχει συγκαλέσει γενική συνέλευση για πάρουν απόφαση οι πολίτες του Τρικόρφου αν θα επιτρέψουν στην ομάδα να χρησιμοποιήσει το χώρο αυτό για αποδυτήρια.Μπορεί από τον σχολικό νόμο να μην επιτρέπεται αλλά νομίζω ότι είναι μια ευκαιρία να γίνει ανακαίνηση του χώρου.

Μεγαλοποιήθηκαν τα πράγματα χωρίς κατά την γνώμη μας  να υπάρχει λόγος ,για μια αποθήκη η οποία θα ανακαινιστεί και θα χρησιμοποιηθεί για μικρό χρονικό διάστημα ή μερικές  φορές το χρόνο μέσα στον οποίο θα γίνονται εργασίες συντήρησης στο γήπεδο Γαβρολίμνης. Δυστυχώς όμως κατά το παρελθόν ο πρόεδρος της κοινότητας  σε σοβαρότερα θέματα δεν είχε ζητήσει ποτέ την γνώμη των κατοίκων ξαφνικά όμως θυμήθηκε ότι  υπάρχουν.

Ας είναι και έτσι , καλό είναι να συμμετέχουν οι πολίτες σε όλα ….γιατί αυτό είναι δημοκρατία αρκεί όμως να γίνεται  συνεχώς και όχι όταν θέλουμε να ρίχνουμε τη μπάλα στην εξέδρα. Να επισημάνουμε πως παλιότερα επι Αντιδημαρχείας  κ. Χαλαζιά είχε γίνει πρόταση από τους  γονείς των μαθητών για να ανακαινιστεί η αποθήκη και να χρησιμοποιηθεί ως στέγη του νηπιαγωγείου σε περίπτωση συγχώνευσης των σχολείων της Χάλκειας στο σχολείο Τρικόρφου κάτι όμως που δεν χρειάστηκε.Επίσης να σημειωθεί ότι η χρήση από την ομάδα θα γίνεται όταν δεν θα λειτουργεί το σχολείο

Στη κάμερα του Nafpaktianews.gr μίλησε και ο πρόεδρος της ομάδας Αντώνης Δελημάρης για τα παραπάνω θέματα.

DSC00936 DSC00934



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...