Σάλος με νεαρή γυμνάστρια – Έκανε δώρο σε άστεγο συνδρομή σε γυμναστήριο!

main

Όταν η νεαρή Τσέλσι Κούκσον από το Σίδνεϊ συνάντησε τυχαία τον 46χρονο άστεγο, Στίβεν, δεν φαντάστηκε ποτέ ότι χάρη σε εκείνον θα γινόταν πρωτοσέλιδο.

Και ο λόγος;

Αντί για φαγητό, αποφάσισε να κάνει δώρο στον υπέρβαρο άστεγο μία ετήσια συνδρομή στο γυμναστήριο στο οποίο εργάζεται.

Η 24χρονη έκρινε ότι έτσι θα τον βοηθούσε να χάσει κιλά και μεταμορφώσει τη ζωή του.  Η γυμνάστρια γνώρισε τον 46χρονο κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας διαλογισμού. « Για να μεταμορφώσω τη ζωή του συνειδητοποίησα ότι η άσκηση θα ήταν αυτό που θα τον βοηθούσε».

Φυσικά, ο άστεγος δεν ενδιαφερόταν για την πρόταση της γυμνάστριας με αποτέλεσμα να αρνηθεί την πρότασή της πέντε φορές. Αυτή όμως επέμενε τόσο πολύ ώστε έφτασε ακόμα και να του πει: « Δεν έχεις καμία γαμ*** επιλογή».

Για να τον δελεάσει του είπε μάλιστα ότι εκεί θα μπορεί να κάνει ντους και του υποσχέθηκε ότι θα τον βοηθήσει να κουρευτεί.

Πολλοί χρήστες του διαδικτύου κατέκριναν την απόφασή της να βοηθήσει με αυτόν το τρόπο τον 46χρονο άστεγο υποστηρίζοντας ότι: «Αυτό που θέλει ένας άστεγος είναι τροφή και όχι γυμναστική».

 

5645

 

Όμως με νέα της ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Τσέλσι τονίζει ότι κανείς δεν έχει την υποχρέωση να είναι το ίδιο πρόσωπο σήμερα όπως και χτες, παραθέτοντας μία φωτογραφία της από το 2013, όπου και η ίδια τότε ήταν υπέρβαρη.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...