Σάλος με την Κέιτ Μίντλετον: «Είναι ανίκανη μάνα…»

main

«Γενεές δεκατέσσερις» περνάει την Δούκισσα του Κέμπριτζ η εφημερίδα Globe and Mail. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο βρίσκεται ο ρόλος της Κέιτ Μίντλετον ως… μάνα!

Όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα, ο πρωτότοκος γιος της Κέιτ και του πρίγκιπα Ουίλιαμ, ο Τζορτζ, είναι τόσο άτακτος που προκαλεί τον απόλυτο χαμό στα ανάκτορα του Κένσιγκτον.

 

1

 

«Χτυπά πόρτες, παίρνει τα πράγματα των υπαλλήλων αλλά και άλλων παιδιών. Είναι ένας εφιάλτης και δημιουργεί ένα χάος» είπε πηγή του παλατιού μιλώντας στην καναδική εφημερίδα και δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον μπόμπιρα «μικρό τύραννο».

Αξίζει πάντως να αναφερθεί, ότι η γονείς του πρίγκιπα Τζορτζ δεν έχουν κρύψε από τα μίντια τις αταξίες του γιου τους. Ειδικά ο Ουίλιαμ είχε μιλήσει για το πόσο «μαρτυρική» διαδικασία για εκείνον ήταν να βάλει τον Τζορτζ για ύπνο!

 

2

3

 

Όμως η εφημερίδα ρίχνει το φταίξιμο στους γονείς για την συμπεριφορά του μικρού πρίγκιπα, αφήνοντας υπόνοιες ότι έγινε κακομαθημένος επειδή ο Ουίλιαμ και η Κέιτ είναι ανίκανοι γονείς.

Μάλιστα, η εφημερίδα σημειώνει ότι αυτός είναι και ο λόγος που το πριγκιπικό ζευγάρι δεν πήρε μαζί του στο ταξίδι του στην Ινδία τα παιδιά, ενώ αυτός φαίνεται να είναι και ο λόγος που μέχρι τελευταία στιγμή δεν ανακοίνωναν ότι θα τα πάρουν μαζί τους στο ταξίδι στον Καναδά.

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...