Σαν γνήσιοι πρωταθλητές Ευρώπης οι Ισπανοί!

Αυτή, μάλιστα, ήταν η Ισπανία, μια πρωταθλήτρια Ευρώπης με τα όλα της…

Πατώντας «γκάζι» για μόλις 7 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο, η «φούρια ρόχα» κατάφερε να εξασφαλίσει τη νίκη επί της Τουρκίας και μαζί την πρόκριση για τη φάση των «16» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, κάνοντας τόσο επίδειξη δύναμης εν όψει της συνέχειας, όσο και συντήρηση δυνάμεων, αφού το δεύτερο ημίχρονο είχε ρυθμό προπόνησης.

Έπειτα από νωχελικό ξεκίνημα, η Ισπανία φόρτσαρε με τη συμπλήρωση του πρώτου μισάωρου και κατάφερε μέχρι το 37’ να διαμορφώσει το 2-0 με τα γκολ των Μοράτα και Νολίτο με τον δεύτερο να έχει και την ασίστ στο πρώτο γκολ και να εξασφαλίσει την υπερπολύτιμη νίκη.

Στο δεύτερο μέρος πέτυχε μόλις στο 48’ το 3-0 με τον Μοράτα και έπειτα κατέβασε ταχύτητα, θέλοντας να ξεκουράσει παίκτες (Σίλβα, Φάμπρεγας), κάνοντας ουσιαστικά… πλάκα στην Τουρκία, που από την πλευρά της εμφανίστηκε το ίδιο προβληματική και ασύνδετη όσο το ματς της πρεμιέρας με την Κροατία και μοιραία κοιτά κατάματα τον αποκλεισμό, έχοντας δύο ήττες χωρίς μάλιστα να έχει πετύχει γκολ.

Έτσι, η Ισπανία είναι στους «16» και πλέον το ματς με την Κροατία έχει ενδιαφέρον μόνο για την πρώτη θέση του ομίλου.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ :
1) ΙΣΠΑΝΙΑ  6
2) ΚΡΟΑΤΙΑ  4
3) ΤΣΕΧΙΑ   1
4) ΤΟΥΡΚΙΑ  0

Ισπανία (4-3-3): Ντε Χέα, Χουανφράν, Πικέ, Σέρχιο Ράμος, Ζόρντι Άλμπα (81′ Αθπιλικουέτα), Μπουσκέτς, Φάμπρεγας (71′ Κόκε), Ινιέστα, Νταβίντ Σίλβα (64′ Μπρούνο), Νολίτο, Μοράτα.

Τουρκία (4-3-3): Βολκάν Μπαμπατσάν, Γκιονούλ, Τοπάλ, Χακάν Μπαλτά, Ερκίν, Σελτσούκ Ινάν (70′ Γιουνούς Μαλί), Οζάν Τουφάν, Ογκουζχάν Εζιακούπ (62′ Ολτζάι Σαχάν), Χακάν Τσαλχάνογλου (46′ Σαχίν), Αρντά Τουράν, Μπουράκ Γιλμάζ

 

Πηγή : sport-fm.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...