Σε όργιο με 7 άνδρες έγινε τσακωτή η πριγκίπισσα Salwa!

main

Στα «πράσα» έπιασαν οι βρετανικές αρχές την 34χρονη πριγκίπισσα Σεΐχά, ετεροθαλή αδερφή του μονάρχη του Κατάρ, Ταμίμ Μπιν Χαμάντ, να επιδίδεται σε ερωτικά παιχνίδια με επτά άνδρες ταυτόχρονα, σε σουίτα του ξενοδοχείου «Εξέλσιορ» στο Λονδίνο.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι Αρχές έλαβαν ειδοποίηση να επέμβουν, ύστερα από φασαρία που ακουγόταν στη σουίτα του ξενοδοχείου, και βρήκαν τη γαλαζοαίματη Καταριανή σε όργιο με επτά άνδρες ταυτοχρόνως.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των βρετανικών μέσων, η πριγκίπισσα παραδέχθηκε ότι «αγόρασε» τις υπηρεσίες των επτά Ευρωπαίων συνοδών από έναν Σαουδάραβα «μεσίτη», αφού πρώτα του είχε ζητήσει οι παρτενέρ της να πληρούν τις προδιαγραφές που επιθυμούσε για να ικανοποιήσουν τις ορέξεις της.

Η άτακτη πριγκίπισσα είχε παραγγείλει άνδρες με πλούσια προσόντα, αθλητικό σωματότυπο, καστανόξανθους και χωρίς τατουάζ.

 

22

 

Αν και για το βρετανικό δίκαιο μια τέτοια πράξη δεν είναι ποινικό αδίκημα, προς μεγάλη απογοήτευσή της Σεΐχά, κάποιος από τους παρτενέρ είχε ποινικό μητρώο.

Όταν η βρετανική Αστυνομία ειδοποίησε την πρεσβεία του Κατάρ στο Λονδίνο το προσωπικό δεν ενδιαφέρθηκε καθόλου για το πώς η πριγκίπισσα μπλέχτηκε σε μια τέτοια κατάσταση, απλώς προσπάθησε να μην διαρρεύσει προς τα ΜΜΕ.

Φήμες αναφέρουν ότι οι προσφορές για να μη μαθευτεί η νύχτα ακολασίας έφτασαν ακόμα και στα 500 εκατομμύρια λίρες στις τοπικές εφημερίδες, ποσό το οποίο αρνήθηκαν, καθώς η ιστορία έχει κάνει ήδη τον κύκλο του κόσμου.

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...