Σκουρλέτης: Ο Σαμαράς βλέπει την πραγματικότητα με παραμορφωτικούς φακούς

Σκουρλέτης: Ο Σαμαράς βλέπει την πραγματικότητα με παραμορφωτικούς φακούς
Με παραμορφωτικούς φακούς βλέπει την πραγματικότητα ο πρωθυπουργός κατά τον εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρλέτη, ο οποίος σε ανακοινωσή του με αφορμή το άρθρο του Αντώνη Σαμαρά στο ΒΗΜΑ αναρωτιέται τι είδους φακοί είναι αυτοί «ώστε να αποκαλεί επιτυχία την ανθρωπιστική κρίση που γέννησε η πολιτική του».
Ο κ. Σκουρλέτης υποστηρίζει ότι ο πρωθυπουργός αποκαλύπτεται «υποστηρίζοντας πως για τον ίδιο σταθερότητα σημαίνει η διατήρηση των πολιτικών του μνημονίου και της ακραίας λιτότητας».

Επιμένει, επίσης, στη θέση ότι  ο επικεφαλής της ΝΔ χαρακτηρίζεται από «τόσο ακραία διχαστικό, μισαλλόδοξο και ακροδεξιό λόγο» επαναλμβάνοντας τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ ότι «ο Μπαλτάκος ήταν ο Σαμαράς».

Και καταλήγει στη δήλωσή του ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ: «Η ώρα της κρίσης πλησιάζει και θα είναι καταδικαστική για τον κ. Σαμαρά και την πολιτική του. Την πολιτική που εχθρεύεται την αναδιανομή υπέρ των αδυνάτων  και εκτινάσσει την ανεργία , που καταλήστεψε τα Ταμεία και έβαλε λουκέτο στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, την πολιτική της κλεπτοκρατίας».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...