Σοβαρό επεισόδιο με τον Τζουντ Λο στη «ζούγκλα» του Καλαί

Σοβαρό επεισόδιο με τον Τζουντ Λο στη «ζούγκλα» του Καλαί

Κατηγορία

eri200
Κυριακή 28/02/2016 – 19:50

Jude Law

Κοντά σε πρόσφυγες και μετανάστες που ζουν υπό άθλιες συνθήκες διαβίωσης στον πρόχειρο καταυλισμό του Καλαί στον γαλλικό βορρά, βρέθηκε ο 43χρονος βρετανός ηθοποιός μαζί με ομάδα παραγωγής και τεχνικό εξοπλισμό, καταγράφοντας τις τελευταίες τους στιγμές λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει η επιχείρηση εκκένωσής του από τις γαλλικές αρχές.

Ωστόσο, μόλις έσβησαν οι κάμερες, ένα πλήθος δέκα ατόμων έστησε ενέδρα στους σωματοφύλακες της αποστολής του Τζουντ Λο, αποσπώντας τα κινητά τους τηλέφωνα, αφού πρώτα τους πέταξαν πέτρες. 

Όταν εκδηλώθηκε το περιστατικό, ο 43χρονος ηθοποιός και η ομάδα παραγωγής είχαν ήδη επιβιβαστεί στο πούλμαν για την αναχώρηση από το Καλαί.

jude law

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τζουντ Λο έχει απευθύνει έκκληση στη βρετανική κυβέρνηση να αποδεχθεί παιδιά πρόσφυγες στο Ηνωμένο Βασίλειο από τη «ζούγκλα» του Καλαί, εφόσον εκείνα έχουν συγγενείς στη χώρα. Το Λονδίνο δεν δέχεται αιτήσεις ασύλου από πρόσφυγες που έχουν φτάσει στην Ε.Ε και δεν συμμετέχει στις ποσοστώσεις της Κομισιόν. Αντίθετα, διαμηνύει ότι θα εξετάζει περιπτώσεις παροχής ασύλου από Σύρους που βρίσκονται στα στρατόπεδα του ΟΗΕ στη Μέση Ανατολή.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...