Σούπερ ΠΑΟ νίκησε 4-0 τον ΠΑΣ με 9 παίκτες

Το 2Χ2 πραγματοποίησε με εκκωφαντικό τρόπο ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα έκανε ο Παναθηναϊκός, που νίκησε με 4-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα των 9 παικτών στη Λεωφόρο Αέξάνδρας, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League.

Κλειδί στην εξέλιξη της αναμέτρησης έπαιξε η αποβολή του γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, Ανδρέα Πασχαλάκη, στο 22΄.

Οι «πράσινοι», που μέχρι τότε είχαν «εγκλωβιστεί» από την τακτική των Ηπειρωτών και δεν είχαν ούτε… υποψία ευκαιρίας, με το που απόκτησαν το αριθμητικό πλεονέκτημα πίεσαν περισσότερο, προηγήθηκαν γρήγορα και κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο.

Η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι ήταν υποτονική και χωρίς φαντασία στο παιχνίδι της στο ξεκίνημα του αγώνα. Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να παίξουν από τον άξονα, αλλά και από τα πλάγια όταν το επιχείρησαν δε βρήκαν ανοιχτούς διαδρόμους, λόγω του πολύ καλού στησίματος που είχε στο γήπεδο το συγκρότημα του Γιάννη Πετράκη.

 

Ο ΠΑΣ είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα μέχρι το 22΄. Τότε ο 27χρονος Πασχαλάκης βγήκε για να μαζέψει τη μπάλα από την βαθιά σέντρα του Ζέκα ωστόσο έκανε λάθος υπολογισμό και μπλόκαρε έξω από την περιοχή του. Ο διαιτητής Σελίμος εφάρμοσε αμέσως τον κανονισμό και τον απέβαλλε με απευθείας κόκκινη κάρτα, γεγονός που άλλαξε αμέσως τις ισορροπίες στο ματς.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...