Σπείρα διακινούσε ναρκωτικά σε σχολεία

Πέμπτη 16/06/2016 – 13:45Περιπολικό ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΔΥΟ ΑΝΗΛΙΚΟΙ                                                                                                                                                     Εγκληματική ομάδα νεαρών που διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες σε μαθητές εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Αργυρούπολης.
Συνελήφθησαν την Τρίτη τρία άτομα, μέλη της σπείρας, ηλικίας 15, 16 και 19 ετών.
Προηγήθηκε καταγγελία σχετικά με τη διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές της Αργυρούπολης. Μετά από έρευνες, εντοπίστηκε ένας από τους ανήλικους συλληφθέντες, έξω από σχολικό συγκρότημα της περιοχής, να κατέχει μικροποσότητα χασίς.
Όπως προέκυψε, τουλάχιστον κατά το τελευταιό εξάημνο, οι δράστες είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα με σκοπό τη διακίνηση χασίς σε ανήλικους μαθητές.
Χαρακτηριστικό της δράσης της σπείρας ήταν το γεγονός ότι παρακινούσαν τους μαθητές να τους παραδίδουν, ως αντίτιμο για την αγορά των ναρκωτικών, κοσμήματα και αντικείμενα αξίας που θα αφαιρούσαν από τους γονείς τους.
Κατά την έρευνα στο σπίτι του 19χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντικείμενα τα οποία προέκυψε ότι ανήκαν σε γονέα ανηλίκου, καθώς και κοσμήματα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, οποίος τους παρέπεμψε στους αρμόδιους ανακριτές.
 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...