Σταυρόπουλος προς lepantorunners: Ο δήμος δεν είναι αγελάδα που αρμέγεται.Βίντεο !!!


Τι θα ισχύσει φέτος;

Τι αξίωνε ο σύλλογος lepanto runners από το δήμο σύμφωνα με τον κ.Σταυρόπουλο;

Θέλοντας να δώσει τη δική του εξήγηση ο αντιδήμαρχος κ.Σταυρόπουλος,για την αποχώρηση του συλλόγου lepantorunners από την συνδιοργάνωση του 8ο λαικού αγώνα δρόμου προς τιμή της απελευθέρωσης της πόλεως της Ναυπάκτου ανέφερε ότι οι απαιτήσεις του συλλόγου ήταν υπερβολικές αφού ζητήθηκαν μελετημένες δαπάνες,με συγκεκριμένες τιμές,με εφικτό το τίμημα των 2000 ευρώ.

Έτσι σύμφωνα με την τροποποιητική απόφαση δεν θα συμμετέχει πλέον ο σύλλογος ως συνδιοργανωτής της εκδήλωσης,η ημερομηνία μετατίθεται από τις 27/4/2014  στις 4/5/2014.

Η διαδρομή μετατίθεται αντί μέσα στην πόλη,στην παραλία της Ψανής,από το λιμάνι ως τις νεροτσουλήθρες.

Ο αγώνας θα απευθύνεται πλέον σε μαθητές σχολείων και όχι σε ενήλικες,με τη συμμετοχή και την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών και των καθηγητών φυσικής αγωγής,ενώ ο σύλλογος lepanto καλείται πλέον να αναρτήσει στην ιστοσελίδα του,τη νέα απόφαση του δημοτικού συμβουλίου ώστε να ενημερωθούν όσοι είχαν δηλώσει συμμετοχή μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου για τους αγώνες,ενώ φυσικά θα πρέπει να εκδοθεί νέα κανονιστική απόφαση για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα απαιτηθούν στην παραλιακή ζώνη της νέας διαδρομής.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τους ανθρώπους του συλλόγου το φετινό ποσό των 2000 ευρώ απείχε κατά πολύ από τα χρήματα που ο δήμος θα έπρεπε να διαθέσει προκειμένου να διεξαχθούν αξιοπρεπείς αγώνες.Οι αρχικές απαιτήσεις των αγώνων εκτιμήθηκαν στις 4.300 ευρώ μαζί με το ΦΠΑ,ποσό που έπεσε στις 3000 ευρώ σύμφωνα με κάποιες περικοπές από την πλευρά των συνδιοργανωτών αλλά τελικά ο δήμος στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο είχε εγκρίνει το ποσό των 2000 ευρώ τελικά.

Δείτε ολόκληρη την τοποθέτηση του αρμόδιου αντιδημάρχου και εισηγητή του θέματος κ.Σταυρόπουλου,τοποθέτηση που χρωστούσαμε ως Nafpaktianews μετά την φιλοξενία της άποψης Καραχάλια για το ίδιο ζήτημα.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αφού τα 2 χιλιάρικα ήταν αρκετά, γιατί δεν διοργανώνει ο Δήμος ολοκληρωμένο τον αγώνα και για αθλητές και για παιδιά;
    Κι αφού ο κ. Σταυρόπουλος ισχυρίζεται ότι μπορεί αυτός να βρει τους χορηγούς, γιατί δεν το έκανε τόσο καιρό;
    Η απάντηση είναι απλή! Διότι ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ και ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ!
    ΠΟΤΕ δεν την ενδιέφεραν αυτή τη Δημοτική Αρχή τα αθλητικά δρώμενα στη πόλη. Μόνο στο τέλος ήξεραν να έρχονται για τις φωτογραφίες, έτσι ώστε να καρπωθούν πολιτικά το γεγονός!
    Ααα, να μην το ξεχάσω! Αφού ο Δήμος αποφάσισε να κάνει περικοπές, μπορεί ο κ.Σταυρόπουλος να εξηγήσει γιατί ο ποδηλατικός αγώνας στην ορεινή Ναυπακτία πήρε 3,5 χιλιάρικα;;;
    Είναι παχιά αγελάδα ο Δήμος κ. Σταυρόπουλε, απλώς ΕΣΕΙΣ επιλέγετε ποιος θα την αρμέξει…

  2. Ντροπή και ξεφτίλα για το Δήμο και τίποτε άλλο. Ντροπή και μικροπολιτική ξεφτίλα. Άν ο Καραχάλιας ήταν υποψήφιος με τον Μπουλέ θα γινόταν κανονικά ο αγώνας…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...