Στα playoff ανόδου ο ΠΑΣ Ναυπάκτου.Ρεπορταζ

A ESKAVDE Α ΕΣΚΑΒΔΕ

Γ.Ε.ΑΓΡΙΝΙΟΥ –Π.Α.Σ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ 46-64

Ο ΠΑΣ Ναυπάκτου κέρδισε την Γ.Ε.Αγρινίου μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι με 46-64 στο Αγρίνιο και πήρε την πρόκριση για την τελική φάση της Α΄Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε. όπου θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες την Νικόπολη Πρέβεζας, τον Βίκο Ιωαννίνων και τον ΠΑΣ Γιάννενα, με τον 1ο της βαθμολογίας να παίρνει το εισιτήριο για τη Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Ο ΠΑΣ έχοντας σημαντικές απουσίες στο rosterτου (Ζησιμόπουλος, Αδαμόπουλος, Αλεξανδρής Β)εμφανίστηκε στον αγώνα  αποφασισμένος για τη νίκη –πρόκριση και πήγε το παιχνίδι σε υψηλό ρυθμό πιέζοντας τον αντίπαλο στα ¾ του γηπέδου και βγαίνοντας στον αιφνιδιασμό κάθε φορά που του δινόταν η ευκαιρία. Στο 1ο ημίχρονο είχε σε εκπληκτική βραδιά του αειθαλή Βλαχογιάννη που σκόραρε με πολλούς τρόπους και με συμπαραστάτη τον Δούρο πήρε προβάδισμα 9 πόντων με το κλείσιμο του 2ου δεκαλέπτου, με σκορ 27-36.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι γνωρίζοντας και την ήττα της Βόνιτσας από την ΑΛΦΑ μπήκαν πιο δυνατά στον αγώνα με πολύ σκληρές άμυνες και έχοντας ένα σερί 9-2 μείωσαν προς στιγμή τη διαφορά στο καλάθι 36-38. Στο σημείο εκείνο ο ΠΑΣ στερήθηκε και τον Βλαχογιάννη που έπαθε θλάση στο δικέφαλο, αλλά ο Γκρέκας με προσωπικές ενέργειες ανέβασε πάλι το δείκτη του σκορ και έκλεισε το 3ο δεκάλεπτο με προβάδισμα  7 πόντων  38-45. Το 4ο δεκάλεπτο ανήκει κυριολεκτικά στους παίκτες του Γιώργου Σταθάτου που με σοβαρότητα και υπομονή  έδειξαν χαρακτήρα μεγάλης ομάδας και πήραν μια εύκολη τελικά νίκη-πρόκριση με σκορ 46-64, για μια ακόμη χρονιά με Ναυπάκτιους αποκλειστικά αθλητές, με τον μικρότερο μέσο όρο ηλικίας, για τα playoff της  Α΄Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε..

Από τον ΠΑΣ  πρώτος σκόρερ ο Δούρος με 21 πόντους και τον ακολούθησαν με διψήφιο αριθμό πόντων  ο Βλαχογιάννης με 16 και ο Γκρέκας με 15, με σημαντική συνεισφορά  και των υπολοίπων σε άλλους τομείς.Από την ΓΕΑ ο Τασόπουλος σημείωσε 17 πόντους και ο Σταμουλάκης11.

 

Δεκάλεπτα: Α:16-23 Β:11-13 Γ:11-09 Δ:08-19

Γ.Ε.Αγρινίου(Σταμάτης):Γυφτάκης3, Κοντονάσιος 19,Σταμουλάκης11(1), Σταμούλης5(1), Κρητικός,Μαρκουίζος2, Μουχάκης, Δάρλας , Τασόπουλος17(2).

ΠΑΣ Ναυπάκτου(Σταθάτος):Μίχος, Χασανάι, Αλεξανδρής Ν. 4,Δούρος 21(2), Σταθάτος Π.2, Κουμαράκου, Τσιφτιλής, Γκρέκας 15(1), Ζησιμόπουλος Ι, Βλαχογιάννης 16(1), Σταυρόπουλος 6, Βαρελάς.

 

 

***Η Λαχειοφόρος κλήρωση του ΠΑΣ Ναυπάκτου (2 tabletπροσφορά του καταστήματος «ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ» Ναυπάκτου)  που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή 20  Μαρτίου, αναβάλλεται για την Κυριακή 3 Απριλίου και ώρα 17:00, στο 1ο εντός έδρας αγώνα του ΠΑΣ για τα playoff με την Νικόπολη Πρέβεζας.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...