Στο «σφυρί» σπίτια και καταστήματα για χρέη στο Δημόσιο!

Τρίτη 14/06/2016 – 19:21ΤΑ ΠΡΩΤΑ 30 ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ!                                  Άρχισαν οι πλειστηριασμοί για τα χρέη στη εφορία! Μετά το Προεδρικό Διάταγμα, που έδινε το πλαίσιο εκτίμησης της αξίας των ακινήτων, οι πλειστηριασμοί θα γίνονται  στην εμπορική αξία, με αποτέλεσμα οι κόποι μία ζωής, το σπίτι, το  κατάστημα ακόμα και αγροτεμάχια, βγαίνουν «στο σφυρί» και μάλιστα για ένα κομμάτι ψωμί!  
Η λίστα με τα ακίνητα που έχει αναρτήσει η  Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων (ΓΓΔΕ), περιλαμβάνει λίγο από όλα, συνολικά 30 ακίνητα, που μπορεί κάποιος να δει, στην διαδικτυακή σελίδα της ΓΓΔΕ (http://www.publicrevenue.gr/kpi/public/auctions/prg_date_down/).
Όσοι βρίσκονται εκτός της προστασίας του νόμου Κατσέλη και ανήκουν στην «μαύρη» λίστα με τους μεγαλοφειλέτες του Δημοσίου, θα είναι στους πρώτους που δουν το ακίνητό τους να εκποιείται. 
Οι πλειστηριασμοί έχουν πλέον απελευθερωθεί και οι αρμόδιες υπηρεσίες, είναι έτοιμες να χρησιμοποιήσουν όλα τα όπλα που έχουν στην διάθεσή τους, για την είσπραξη των ληξιπρόθεσμων οφειλών. Μάλιστα, τα ειδοποιητήρια για οφειλές, φεύγουν με ταχύτατους ρυθμούς από την ΓΓΔΕ, προς όλους τους οφειλέτες, αλλά στο στόχαστρο βρίσκονται τα «μεγάλα ψάρια».
Οι στρατηγικοί κακοπληρωτές που εκμεταλλεύονται κάθε παραθυράκι των νόμων, για να μην πληρώσουν τις οφειλές τους, αν και έχουν αυτή τη δυνατότητα. 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...