Σύσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας με Δημάρχους και νεοεκλεγέντες Δημάρχους για Πείρο – Παραπείρο

«Το νερό είναι δημόσιο αγαθό και θα πρέπει να αποκλειστεί οποιαδήποτε συμμετοχή ιδιώτη στον φορέα διαχείρισης». Αυτό τόνισε κατά τη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Γρηγόρης Αλεξόπουλος, η οποία είχε ως θέμα τον Φορέα Διαχείρισης και Λειτουργίας του έργου «Ύδρευση Πάτρας – Βιομηχανικής Περιοχής Πατρών (ΒΙ.ΠΕ) και οικισμών Βορειοδυτικής Αχαΐας από τους Ποταμούς Πείρο και Παραπείρο».
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, ο Δήμαρχος Ερυμάνθου Αθανάσιος Καρπής, τους νεοεκλεγέντες Δήμαρχοι Πατρέων Κώστας Πελετίδης και Δυτ. Αχαΐας Χρήστος Νικολάου, καθώς και ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΠ ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Πατρέων, Αντώνης Κότσαλης.
Κατά τη σύσκεψη έγινε ενημέρωση των νεοεκλεγέντων Δημάρχων για τις ενέργειες και τις πρωτοβουλίες που έχουν ήδη ληφθεί κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα.
Η κοινή άποψη που εκφράστηκε από τους συμμετέχοντες στην σύσκεψη ήταν ότι πρέπει με τη λειτουργία του φράγματος να επιτευχθεί η βέλτιστη λύση για την εξασφάλιση της οικονομικότερης και ποιοτικής παροχής νερού προς τους συμπολίτες μας, αποκλείοντας την οποιαδήποτε συμμετοχή ιδιώτη στον φορέα διαχείρισης.
Προγραμματίσθηκε δε εκ νέου σύσκεψη την ερχόμενη εβδομάδα όπου θα καθοριστούν και οι άμεσες επόμενες κινήσεις των συμμετεχόντων φορέων.
Στην σύσκεψη παρέστησαν επίσης και ο Αντιδήμαρχος Δυτ. Αχαΐας Σπύρος Τραχάνης, ο πρόεδρος ΔΕΥΑ Κάτω Αχαΐας Βασίλης Γκοτσόπουλος και ο Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος, Γεν. Διευθυντής ΔΕΥΑΠ.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...