Τα «γυρίζει» τώρα η Άμπερ Χερντ για το βίντεο που δείχνει τον Τζόνι Ντεπ να της επιτίθεται

heard

Η Άμπερ Χερντ, για πρώτη φορά τοποθετείται δημόσια για το βίντεο που δείχνει τον Τζόνι Ντεπ, εκτός εαυτού, να της επιτίθεται φραστικά και να της πετάει πράγματα, με εκείνη να τον βιντεοσκοπεί κρυφά.

Η 30χρονη ηθοποιός υποστηρίζει ότι δεν ήταν εκείνη που «έσπρωξε» το βίντεο στα μίντια, με πρόθεση να ενισχύσει τη θέση της ενόψει της κρίσιμης φάσης στην οποία εισέρχεται η διαδικασία έκδοσης του πολύκροτου διαζυγίου τους.

«Δεν είμαι υπεύθυνη για την δημοσίευση του βίντεο», είπε η Χερντ στο  «E! News» και πρόσθεσε ότι «δεν ήταν αυτό που ήθελα και κάνω ό,τι μπορώ για να εξαναγκάσω τα μίντια να κατεβάσουν το βίντεο από το Ίντερνετ».

 

1

 

Η Άμπερ Χερντ αναμένεται να καταθέσει ενώπιον του δικαστή, προκειμένου να υποστηρίζει την κατηγορία της συστηματικής άσκησης σωματικής βίας σε βάρος της από τον Τζόνι Ντεπ, σε όλη τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους.

«Υποτίμησα τις συνέπειες που είχαν επάνω μου αυτοί οι δύσκολοι μήνες, τόσο συναισθηματικά, όσο και σωματικά, αλλά και τις προσπάθειες που κάνουν τα μέσα ενημέρωσης για να με εκφοβίζουν και να με δυσφημίσουν», αναφέρει η διάσημη ηθοποιός.

«Γι’ αυτό τον λόγο, επιθυμία μου είναι να κάνω την σωστότερη επιλογή για τον εαυτό μου, ας ελπίσουμε και για τον Τζόνι, προσπαθώντας να επιλύσω αυτό το θέμα με τον πιο απόρρητο τρόπο», καταλήγει η Άμπερ Χερντ.

 

2

 

Η ηθοποιός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον Ιούνιο. Αμέσως κατήγγειλε τον τέως σύζυγό της ότι την κακοποιούσε συστηματικά, για όσο διάστημα ήταν παντρεμένοι και εμφανίστηκε με μώλωπες και γρατζουνιές στο πρόσωπό της.

Ο εισαγγελέας εξέδωσε προσωρινή διαταγή περιοριστικών μέτρων για τον Τζόνι Ντεπ,  υπέρ της Άμπερ Χερντ.

 

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...