Τα best sellers του 2014

Τα best sellers του 2014
Η χρονιά φτάνει στο τέλος της και το clickatlife.gr κάνει μια μικρή ανασκόπηση στα best sellers της χρονιάς που πέρασε, βασισμένη στα best sellers των βιβλιοπωλείων Ιανός.
Η Ανατολή –Victoria Hislop
Το νέο βιβλίο της Victoria Hislop περιγράφει την ιστορία ενός έρωτα και δύο οικογενειών στην Αμμόχωστο της Κύπρου, πριν και μετά την τουρκική εισβολή. Μια γλαφυρή περιγραφή μιας πόλης που από στολίδι έγινε ερείπιο.
Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα
Μιλώντας στην κόρη μου για την οικονομία – Γιάνης Βαρουφάκης
Στο βιβλίο του ο συγγραφέας κάνει μια προσπάθεια να μιλήσει για την οικονομία με τρόπο δημιουργικό κι ενδιαφέροντα κι εξηγεί πώς προέκυψε ο σύγχρονος κόσμος και γιατί οι θεωρίες των οικονομολόγων είναι συχνότερα μέρος των προβλημάτων που γεννά ο κόσμος αυτός (παρά των λύσεών τους).
Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη
Σιωπάς για να ακούγεσαι –Μάρω Βαμβουνάκη

Η Μάρω Βαμβουνάκη κάνει μια βουτιά στον ανθρώπινο ψυχισμό και στην έννοια της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας των ανθρώπων. Τι σημαίνει ανεξαρτησία, τι ρόλο παίζουν τα πάθη και τα παθήματά μας στο πόσο ανεξάρτητοι είμαστε τελικά;
Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός

Έθιμα Ταφής – Hannah Kent
Βασισμένο σε μια πραγματική ιστορία, το βιβλίο της Hannah Kent είναι ένα συγκινητικό μυθιστόρημα για την προσωπική ελευθερία, για το πώς βλέπουμε τον εαυτό μας, πώς μας βλέπουν οι άλλοι και ως που θα φτάσει ο καθένας για την αγάπη.
Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ίκαρος

Ο θησαυρός του χρόνου – Μένης Κουμανταρέας
Ο πρόσφατα χαμένος συγγραφέας στο τελευταίο του βιβλίο μιλά για την απώλεια. Την απώλεια όχι μόνο ενός ανθρώπου, αλλά και την απουσία που αυτή συνεπάγεται. Μια αφήγηση ανάμεσα στην παραίσθηση και στην άγρια πραγματικότητα. Μια περιπέτεια που οδηγεί στην αναζήτηση και απόκτηση ενός θησαυρού.
Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη

Να παντρευτεί κανείς ή να μην παντρευτεί – Ματθαίος Γιωσαφάτ
Ο γνωστός ψυχίατρος και ψυχοθεραπευτής αναλύει τις δυσκολίες του έγγαμου βίου, βασισμένες στην πολύχρονη εμπειρία του συγγραφέα ως ψυχιάτρου, παιδοψυχιάτρου, ψυχαναλυτή – ψυχοθεραπευτή.
Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Αρμός

Ο κύριος Μερσέντες – Στίβεν Κινγκ
Ο συγγραφέας του τρόμου επέστρεψε με ένα διαφορετικό βιβλίο, όπου ο τρόμος είναι απτός και το πιο σκοτεινό κακό φωλιάζει μέσα στην ίδια την ανθρώπινη ψυχή. Ετοιμαστείτε για μια πρωτόγνωρη αίσθηση ανατριχίλας.
Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Bell
Το δίδυμο – Τζορτζ Πελεκάνος

Ο μοναδικός Τζορτζ Πελεκάνος επανέρχεται με το νέο του αστυνομικό μυθιστόρημα, το πιο εκρηκτικό του ίσως θρίλερ μέχρι στιγμής, με την επιστροφή του Σπίρο Λούκας που πρέπει να ανακτήσει τον πολύτιμο πίνακα που έκλεψε από την Γκρέις Κινκέιντ ο πρώην φίλος της. Αν και ο Λούκας γνωρίζει πώς να πετυχαίνει τον στόχο του, είτε πρόκειται για έναν κυνηγημένο κλέφτη είτε για μια παντρεμένη γυναίκα, βρίσκεται μπλεγμένος σε μια καυτή, παθιασμένη ερωτική σχέση, που ίσως τον καταστρέψει…
Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη

Το παιχνίδι της εξέδρας – Ναρ Α. Λεων
Η ανεξέλεγκτη κατάσταση της ελληνικής εξέδρας είναι το κεντρικό θέμα του βιβλίου του Ναρ, ο οποίος προσπαθεί να επαναφέρει την χαμένη μαγεία του γηπέδου, τον συλλογικό χαρακτήρα των αγώνων και τη συναισθηματική δύναμη της ατμόσφαιρας των αγώνων.
Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...