Τζόρτζεβιτς: «Πρώτα το 2-1, μετά η ανατροπή»

Τζόρτζεβιτς: «Πρώτα το 2-1, μετά η ανατροπή»

Κατηγορία

christos.papad…
Δευτέρα 18/04/2016 – 19:52

Τζόρτζεβιτς: «Πρώτα το 2-1, μετά η ανατροπή»

H σειρά ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Λαμποράλ μεταφέρεται στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου οι “πράσινοι” αύριο το βράδυ (21:15) θέλουν μόνο τη νίκη για να μειώσουν και να μείνουν ζωντανοί στην υπόθεση πρόκριση.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς με δηλώσεις του μία μέρα πριν την κρίσιμη αναμέτρηση τόνισε πως: “Είναι μόνο ένα παιχνίδι. Υπάρχει το αυριανό ματς και μετά θα σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι. Ένα βήμα κάθε φορά. Δεν χρειάζεται να σκεφτόμαστε την ιστορία και τη στατιστική, που εσάς αρέσει πολύ. Πρέπει να σκεφτούμε τη δουλειά μας που είναι να νικήσουμε στο επόμενο παιχνίδι”, ανέφερε αρχικά ο Σέρβος προπονητής πριν απαντήσει σε ερωτήσεις:

Για τα στοιχεία που θα επέλεγε να αλλάξει: “Πρέπει να επιλέξω πολλά πράγματα από το δεύτερο παιχνίδι. Θέλω να ξεχάσω πολλά πράγματα από το πρώτο παιχνίδι. Πιστεύω ότι στο δεύτερο ματς βγήκαμε έξω πιο δυνατά, για να παλέψουμε, που είναι η μαγική λέξη για μας. Πρέπει να παλέψουμε ξανά, να παίξουμε σκληρά και σε αυτό ποντάρω ότι μπορούμε να κάνουμε. Δεν πρέπει να τους κάνουμε δώρα, όπως κάναμε πολύ στα δύο πρώτα παιχνίδια.”

Για το κλίμα μεταξύ των παικτών και αν πιστεύουν στην πρόκριση: “Ασφαλώς έχουν πίστη. Είμαστε περήφανοι που έχουμε αυτή την υποστήριξη από τον κόσμο. Μας αρέσει να παίζουμε στο γήπεδό μας, τους χρειαζόμαστε και με την ενέργεια που θα μας δώσουν θα μας βοηθήσουν.”

Δίπλα στην ομάδα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Υπό το βλέμμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου συγκεντρώθηκαν σήμερα στο ΟΑΚΑ οι παίκτες και το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού, ενόψει του αυριανού αγώνα με την Λαμποράλ Κούτσα.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ έδειξε έμπρακτα πως βρίσκεται κοντά στην ομάδα και είναι ο πρώτος που πιστεύει στην ανατροπή απέναντι στους Βάσκους. Μάλιστα είχε και ολιγόλεπτα τετ-α-τετ με ανθρώπους των πρασίνων, εκφράζοντας εκ νέου την εμπιστοσύνη του στο σύνολο και στην προσπάθεια που ξεκινά από αύριο!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος άλλωστε βρέθηκε πριν λίγες ημέρες και στην Ισπανία για να παρακολουθήσει από κοντά τις δύο αναμετρήσεις και να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας, εκεί όπου παρά τα αρνητικά αποτελέσματα εξέφρασε την εμπιστοσύνη του.

Διαμαντίδης: «Όλοι θέλουμε πολύ αυτή την πρόκριση»

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης υπογράμμισε την πίστη όλων στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού για ανατροπή και πρόκριση στο Final-4, ενώ τόνισε πως θέλει αυτή την πρόκριση όπως όλοι οι συμπαίκτες του και όχι παραπάνω επειδή είναι η τελευταία του χρονιά.

“Δεν είναι θέμα πως είναι για μένα, αλλά για όλη την ομάδα. Είμαστε στο 2-0. Στόχος της ομάδας είναι να κερδίσει στο παιχνίδι της Τρίτης. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή πέρα από το να κερδίσουμε. Θα είναι πολύ δύσκολο. Θα έχουμε τη βοήθεια του κόσμου, στην έδρα μας είμαστε καλύτεροι και θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι στο παιχνίδι της Τρίτης. Θα πρέπει να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε ό,τι κάναμε λάθος”, δήλωσε αρχικά πριν απαντήσει σε ερωτήσεις:

Για το ένα στοιχείο που θα ήθελε να αλλάξει: “Δεν θα διάλεγα ένα πράγμα μόνο που θα έπρεπε να κάνουμε καλύτερα. Είναι πολλά πράγματα. Πολλές λεπτομέρειες που πρέπει να δουλέψουμε μέσα στο γήπεδο. Είναι πολλά αυτά που πρέπει να κάνουμε. Πολύ σημαντικό είναι η διάθεση, το πώς θα παρουσιαστούμε και να μπορέσουμε να το ελέγξουμε το ρυθμό σε όλη τη διάρκεια. Δεν θα κερδίσουμε από το πρώτο λεπτό. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στο τέλος να κερδίσουμε.”

Για το τελευταίο σουτ και αν θα το πάρει εκείνος αν χρειαστεί: “Δεν είναι θέμα να πάρω εγώ το τελευταίο σουτ. Το θέμα είναι να μη φτάνουμε στο τελευταίο σουτ. Θεωρώ ότι πρέπει να κάνουμε πράγματα για να μην φτάσουμε εκεί.”

Για το αν υπάρχει ιδιαίτερη θέληση από εκείνον: “Δεν υπάρχει ένα τεράστιο “θέλω” μόνο από μένα. Όπως όλη η ομάδα θέλει να βρεθεί σε ένα final 4 έτσι θέλω κι εγώ. Δεν νομίζω ότι υπάρχει παίκτης που δεν θέλει. Κι εγώ θέλω, αλλά δεν σημαίνει ότι επειδή είναι η τελευταία μου χρονιά εγώ το θέλω περισσότερο.”

Για τις πιθανότητες του Παναθηναϊκού και τι πιστεύουν οι παίκτες: “Σίγουρα πιστεύουμε ότι μπορούμε ότι μπορούμε να το γυρίσουμε, όλη η ομάδα το πιστεύει. Θεωρώ ότι όλη η ομάδα καταλαβαίνει ότι αξίζουμε κάτι καλύτερο από αυτό που παρουσιάσαμε στα πρώτα παιχνίδια, ειδικά στο πρώτο. Παίζουμε όντως με μία πολύ καλή ομάδα, αλλά είμαστε κι εμείς πολύ καλή ομάδα. Υπάρχει μεγάλη αγωνία και όλοι πρέπει να παίξουμε καλά και να πάμε στο Fina 4. Πρέπει να πάμε βήμα-βήμα”.

Φώτσης: «Το πιστεύουμε»!

Δεν χάνει την πίστη του για ανατροπή της εις βάρος του Παναθηναϊκού κατάστασης ο Αντώνης Φώτσης. Ο Batman πάει…. βήμα-βήμα και στέλνει σύνθημα «πολέμου» ενόψει του αυριανού αγώνα με την Λαμποράλ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φώτση:

«Έτσι όπως είναι τα πράγματα δεν έχουμε άλλη επιλογή. Είμαστε στο 2-0, οπότε κοιτάμε να πάρουμε τώρα στην έδρα μας τους δύο αγώνες. Να κερδίσουμε το πρώτο αρχικά και μετά βλέπουμε. Χρειάζεται να παίξουμε πολύ καλύτερα, έχουμε το αβαντάζ της έδρας και πρέπει να δούμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Να ξεκινήσουμε και θα δούμε. Η ομάδα αυτό που πρέπει να κάνει καλύτερα είναι να πολεμήσει. Η Κούτσα είναι πολύ μαχητική και βγάζει πολλή ενέργεια. Αν καταφέρουμε να το κάνουμε κι εμείς, θα έχουμε πολλές πιθανότητες. Εμείς δεν περιμένουμε να μην παίξει κανένας για να κερδίσουμε. Περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει η δική μας ομάδα. Σίγουρα μπορούμε. Πιστεύουμε στις δυνάμεις μας».

Επέστρεψε εισιτήρια η Λαμποράλ και… εξαφανίζονται

Η Λαμποράλ Κούτσα επέστρεψε στον Παναθηναϊκό κάποια από τα εισιτήρια που είχε ζητήσει για το 3ο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, με τους φίλους του “τριφυλλιού” να έχουν τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν κάποια έξτρα “μαγικά χαρτάκια”.

Μία μέρα πριν το Game 3, οι Βάσκοι ενημέρωσαν το “τριφύλλι” πως δεν θα χρειαστούν όλα τα εισιτήρια που είχαν ζητήσει σε πρώτη φάση. Έτσι, οι φίλοι των “πρασίνων” θα έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν θέση στο ΟΑΚΑ, μιας και όσα επιστράφηκαν θα τεθούν άμεσα σε κυκλοφορία.

Θυμίζουμε πως η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε ανακοινώσει το sold out πριν καν αρχίσει η σειρά των playoffs, αφού υπήρχε από την πρώτη στιγμή τεράστια ζήτηση για τα εισιτήρια του Game 3. Οπότε, όπως καταλαβαίνετε, κι αυτά τα ελάχιστα που είναι εκ νέου διαθέσιμα, αναμένεται να κάνουν “φτερά” σε χρόνο… μηδέν.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...