Την βίασε… Πόκεμον!

Στα αυτιά τους δεν πίστευαν οι Αστυνομικοί Τμήματος στην Μόσχα όπου έσπευσε μία γυναίκα για να καταγγείλει με κάθε επισημότητα ότι τη βίασε ένα τεράστιο Pokemon.

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα το “συμβάν” διαδραματίστηκε στο διαμέρισμα της γυναίκας στη Μόσχα, όταν αποκοιμήθηκε παίζοντας Pokemon Go και ξύπνησε το πρωί έχοντας πάνω της ένα τεράστιο Pokemon, το οποίο την βίαζε.

Όπως ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς, το Pokemon εξαφανίστηκε όταν εκείνη σηκώθηκε από το κρεβάτι της, όχι όμως και από το σπίτι της, καθώς η εφαρμογή το εντόπισε και μετά το… βιασμό της.

Αμέσως, η γυναίκα ξύπνησε τον σύζυγό της, ο οποίος μόλις άκουσε τι του είπε, την έστειλε να δει ψυχίατρο, ενώ για ευνόητους λόγους δεν έπραξαν το ίδιο και οι αστυνομικοί, προτρέποντας το σύζυγό της να πάνε σε ειδικό.

Ενας φίλος της γυναίκας, πάντως, δήλωσε σε ρωσική ιστοσελίδα ότι από το πρωί μέχρι το βράδυ δεν κάνει τίποτα άλλο απ’ το να παίζει με την εφαρμογή, καθώς όπως εκείνη δηλώνει, το σπίτι της είναι γεμάτο Pokemon και ήθελε να τα εξουδετερώσει.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...